Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS hastasıyım. 2560 prim günüm var. Nasıl emekli olabilirim?

kartalnecmi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
adım necmi ben 12 senedir ms hastasıyım malulen emekli olmak isityorum. sgk ya gittim hastaneye yönlendirdiler. hastane de noroloji de % 79 fizik de % 65 özrüm döründü fakat sgk dan %60 olmadığı için emekli olamazsınız diye bir yazı geldi. 2560 gün çalışmışlığım var artık bir işte de çalışamıyorum. sizce ne yapmalıyım bir fikir verebilirseniz sevinirim

Karara itiraz edip, sağlık yüksek kurulunca yeniden değerlendirilmesini istediniz mi?

hayır daha yüksek sağlık kurumuna gitmedim ama bir faydası olurmu acaba ? ilginize teşşekür ederim

Tabii ki olur. Hemen itiraz edin ve yeniden değerlendirme isteyin... Gelecek sonuca göre dava yoluna gitme hakkınız doğar...

Öncelikle geçmiş olsun.Bunların yaptıkları kurumların caydırma politikası.Karara kesinlikle itiraz edin.Bende 14 yıldır MS hastasıyım.2005 te aldığım raporu vergi indirimi için kabul etmeyip oranımı düşürmüşlerdi.Duruma itiraz ettim.Sonrada raporumu yükselttiler.İşin peşini bırakmayın

Üst Alt