meral , sana tabi ki de moral verebilirim , yalnız bu rapor olaylarında mantıklı düşünmek gerekiyor ki ,devlet te bu şekilde işliyor malesef, senin ne kadar kötü olduğunu (ms liler için bu çok yaygındır ) anlayamazlar tabi ki...
şimdi dediğim gibi sen tanıdık dr. unun olduğu devlet hastanesinden rapor çıkarmalısın (rapor amacı da : işe girmek için olmalı ) nöroloji dr. ve heyet (eğer başka bir rahatsızlıgın yoksa) tüm olumsuz durumunu anlatırsan %40 alırsın gibime geliyor....bende son atağımda sol göz optik nörit geçirdiği için ayrıca oranıma bu da ekleniyor, bunun yanında psiyatr bölümüne de giriyorum kurul öncesi , anlayağın bu 3 bölüm ( nöroloji+göz+psikayt) neticesinde son 3 sene (içinde psikayt oldugundan düzelme görülebilir diye hep 1 sene kont. muayanesi koyuyorlar) %63 - %72 - ve 2013 daha geçen hafta %69 aldım.....bunları göz önünde bulundur istersen ....sana tavsiyem en azından ben de öyle , tüm yaşadığın olumsuzlukları yaz ,unutmayasın diye git dr. la konus öncesinde istersen sana bağlı...ama dediğim gibi tüm eski tetkiklerin mr ..vs le %40 üstü alırsın bence ...ha bir de şöyle birşey var sanırım (bende öyle olmuştu) ilk raporumu yani işe girmek için alacağım engelli raporum verilen yüzdeler çok kolay olmuştu (sene 2005 ) ama vergi ind. için alınan raporlarda daha zorluk çıkarıyor devlet..böyle de birşey var , o yüzden moralli ol, ama tüm ms ini ve olumsuzluklarını vurgula , belgele...olur mu?