Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS hastasıyım. %47 oranında raporum var. Yeni yönetmeliğe göre yüzde kaç alırım?

yeni özürlü kurul raporu

selam bu yeni yasa eski raporu olanları da ilgilendiri yormu mesela benim 2010 yılı içerisinde MS hastalığından dolayı aldığım %47 özürlü raporum var raporda özürlülük durumu sürekli ibaresi işaretli yani kısacası biz eski raporlular bişey yapmamız gerekiyormu bir kaybımız veya kazancımız ne.

Elinizdeki rapor işinizi görüyorsa yeni rapor yönetmeliği kafanızı karıştırmasın zaten...

MS rahatsızlığına yüzde kaç oran alabilirim?

özürlülük oranı nedir

geçmiş olsun bende ms hastasıyım, heyet ms hastalgınla ilgili olarak vucudunda herhangi fiziksel sakatlık durumuna göre degerlendiriyor, 2006 yılında yakaladım ms'e, gecen sene heyete girdim allaha şükür herhangibir özürlük durumum söz konusu degil sadece aşırı yorgunluk ve kas agrılarım oluyor bun un dışında şikayetim yok ,bana vermediler özürlü raporu ms için
fakat epilepsi hastalıgımda mevcut bunun için %40 aldım umarım verdigim bilgiler işine yarar tekrar geçmiş olsun...

evet arkadaşın dediğigibi eğer fiziki bir kaybın yoksa rapor vermezlaer yani kısacası her ms hastasına özürlü raporuvermiyorlar veğer atak kalıcı olupta (ALLAH kimseye vermesin) sakat kalırsan alabilirsinniz.herkese selam

Üst Alt