Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS hastasıyım. Gece vardiyası sağlığımı etkiler mi?

jumanji

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
2
Merhaba, üç haftadan fazladır oturduğum yere oldukça uzak bir yerde çalışıyorum. Güvenlik-danısma olarak. İş yorucu değil ama hem 12 saat hem de git gel toplam 2 saat yolu var en az. Gündüz ve gece şeklinde özellikle geceleri uykusuzluk çok zorluyor gerçekten ki gündüz için de yine zor çünkü uykuya yeterince vakit kalmıyor neredeyse. Bu sağlığımı etkiler mi ne yapmalıyım. Sağlığımı etkilerse çalışmanın da anlamı kalmıyor

Bunu doktorunuz daha iyi bilir bence görüşün sağlığınızı etkiliyorsa sonradan sıkıntı olabilir. Burda ona kimse karar verip üzerine sorumluluk alamaz diye düşünüyorum.

Doktorumu nerede göreceğim hocam. Sekiz ayda bir randevu.

jumanji
Uzakta mı ya telefonla ara yada yakında ise git sor. Ne bileyim o zaman kendin karar ver sen bilirsin.

Kasılmalarınız ve başka şikayetleriniz yoğun oluyorsa, gece vardiyasında sürekli bulunacaksanız etkileyebilir. Vücudun uyku halinde salgıladığı hormonları da hesaba katabilirsiniz. Vardiyanız da fiziksel güç gerektiren alansa zorlanabilirsiniz.

İsyerime ihtar çekmek istiyorum

MS hastasıyım. Yaklaşık iki buçuk yildir, özel bir hastanede çalışıyorum. Ulaşım sorunum var yaklaşık bir buçuk saat. Dönüş de bir buçuk toplam 3 saat. MS den dolayı lavabo sorunum var ve yollarda çok sorun çekiyorum raporumda da yazıyor bu. Gidip gelirken gerçekten berbat durumlarda kalıyorum. İşyerine uygun bir dille yazdık ama umurunda olmadı kimsenin. İhtar çekip tüm tazminatlarımı alıp ayrılabilir miyim bu gerçekten keyfi değil zaruri benim için gerçek anlamda gidip gelmekte zorlanıyorum. Yol gosterecek varsa çok sevinirim.

Üst Alt