Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS hastasıyım, iki kalça kemiği avasküler nekroz var. % kaç rapor alabilirim?

Sosyolog21

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim farklı bir sorum olacaktı cevap verebilirseniz çok sevinirim.

9 yıllık ms hastasıyım iki kalça kemiği avasküler nekroz oldu sağ bacak daha ilerlemiş durumda. Yürüme mesafem gittikçe azalıyor ve merdiven vb çok az çıkabiliyorum. Boyun fıtığı oluştu vb rahatsızlıklar var

engelli raporu almak yeni geldi aklıma sizce alabilir miyim yüzde kaç verirler

Ekpss ye girmek istiyorum 40 verilse yeter hocam. Güç kaybı var sağ tarafta derin bi sandalyeye oturmak ya da arabaya binip inmek bile yorucu ve can yakıcı benim için. Ayrıca sol gözde kalıcı bulaniklik ve yüzümün sağ tarafında kalıcı uyuşma var bunları nasıl hesapladiklarini bilmiyorum en kısa zamanda basvuracagim inşallah alabilirim

Lütfen yardım bilgi verir misiniz?

Iki kalçada avasküler nekroz var. Ameliyat olmadım ortopedi doktoru oranı ben değil fizik tedavi verecek dedi. Bununla ilgili bilgi paylasirsaniz çok sevinirim. Ben hangi poliklinige gidip nasıl işlem yapmalıyım 😑

bunun cevabını burası değil heyet verecek.
burda sonuçta siz de biz de uzman değiliz.. tıbbi teşhisi yapacak konumda değiliz.
gidin bir araştırma hastanesine..
durumunuzu izah edin..
eski raporlarınızı reçetelerinizi gösterin.
balthazar lkistesinde haastalığınıza ait oranı bulun.

En az yüzde 40 verirler ms hastalığı ağır bir hastalık birde yürüme probleminiz varmış problem olacağını düşünmüyorum

Cevap için teşekkür ederim bugün tekrar uzman hekimle görüştük yürüme ve denge bozukluğu var %20 oran verebilirim dedi. Bu durumda olup denge bozukluğu için oran alan var mı ne kadar verdiler hekim insiyatifi diyenler olunca sormak istedim

Üst Alt