Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS hastasıyım. Öne kayıyorum. Havalı minder öneriniz ne olur?

Bülent 74

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Ms hastasıyım 10 yıldır tekerlekli sandalye kullanıyorum.Havalı minder evos marka 5cm kullanıyorum ayaklarm da ve belimde kasılma olduğu için öne doğru kayıyorum , ne marka ve model havalı minder tavsiye edersiniz. Roho minder 10cm minderim vardı delinince tamir eden yüzünden tamamen bozuldu..

Sandalyenin ön kısmına açı vererek geriye devrilmeyecek kadar tilt yapmalısıınız. Kalçanız çukurda kalacağından Tilt açısı öne kaymanızı engeller. Sandalyenin ayarları değiştirilemiyorsa ön tekerlek maşasının teker vidalanan kısımlarına kaynakla bir , iki cm uzatma yapmak işinizi fazlasıyla görecektir.

Bülent 74

Bu konuda üretilmiş en iyi ürün Star'ın minderleridir. Lock özelliği her hücreyi kilitliyor ve öne kaymanız çok zor ya da büyük güç ister.

Şurada

Öncelikle çok geçmiş olsun bende MS hastasıyım kasılmalar demişsiniz onu doktorunuza söyleyip botoks yapsınlar kasılmalar geçer bende de olmuştu bacaklarımda doktorum botoks yapmıştı

Botoks bende yaptırdım fayda görmedim maalesef...

Üst Alt