Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS hastasıyım. Rapor alırsam ne gibi haklara sahip olurum?

mustafa5507

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar
15 nisa2013 tarihi itibariyle bugün görme bozukluğu sebebiyle göz doktoruna gittimgöz tomografilerinin sonucu ve yaptırdığım rutin tahlillerinin neticesinde
doktorum bana yüzde 95 oranında emse hatası olbileceğimive tedaviyi emse merkezlerinde devam ettire bilecegimi söyledi bende internet üzerinde
kısa bir araştırmayla bu hastalığın az çok ne olduğunu öğrendim bu hastalıkbende kesin olduğu gerçekleşirse bana buhastalığa sebep olan etkenlere hukuksal tazminat ve hukuksal haklar doğarmı bei bilgiledirirmisiniz

Bu hastalık bağışıklık sitemi ve sinir sistemiyle alakalı genetikte olabilir sonuçta tazminatı neye göre isteyeceksin kimden hesap soracaksın merak ettim doğrusu dersen ki benim ne gibi halkarım olur Raporu alırsan sosyal hizmetlerden kart alırsın o kartla birçok yerden indirimli faydalanabilirsin vergi indirimi alarak erken emekli olabilirsin sonra araç alımında ötv ödemezsin vsvs

Üst Alt