Arkadaşım selam konu bayağı geride ama bende MS hastasıyım. Senin gibi bende Fingya kullanıyorum 1 yıldır bu ilacı kullanıyorum endikasyon dışı onayını verdi doktorum şöyle ki bu ilaca direkt başlama nedenimiz özürlülük durumuna göreydi. Yani hastalığın ataksız ve rahat geçmesi içindi. Ayrıca Fampyra adlı bir ilaç ilede özürlü olan yerimi düzelttim. Şimdi ise SGK resmen bana bu ilacı almam için dilenmem gerektiğini belirtti. Bana söyledikleri açıkça sen hırsızlık yapıyorsun o ilacı kötü amaçlar ile kullanacaksın oldu yani bu ilacı başkasına satacaksın şeklinde cevap verdiler. Hiç rapora vs şeklinde bakmadan bana böyle itamda bulundular. Sizin benim, fabrikadan çalışan ,öğretmenin gibi işçiler ile kesilen vergiler ile bu ülkede sadece yol yapılıyor.
Konuyu dağıtmadan şunu söylemek isterim ki bende şuan bu ilacımı almam gerekirken sürekli atak geçiriyorum ve sadece kortizon alıyorum ve bacağımda olan düşük ayak gibi olan atak gene eski halini ve yürümekte işime gitmekte güçlük çekiyorum ki işte nasıl çalışabildiğimi siz düşünün. Bu yüzden bu ülkenin geliştiğini ve gelişeceğini düşünmüyorum.
Bu konu ile ilgili bir fikri olan varsa yardımcı olabilir. Teşekkür Ederim.