Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS için hangi oranda rapor verilir?

bekone

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
5
öncelıkle hayırlı ramazanlar ben MS hastasıyım 1.5 yıldır ıgne tedavısı goruyorum vede 2.5 yıldırda calısamıyorum aynı zaman da dısarıya bıle zor cıkıyorum yanı anlatmak ıstedıgım bana rapor verırlermı verırlerse bıle yuzde kac oranında verırler. Birde raporu nasıl alıyoruz bilgi lutfen . tesekkurler .

yuzde 28 rapor bı işe yarar mı?

merhaba ms hastalıgından dolayı yuzde 28 rapor verdıler kısa mesafa yuruyor uzun mesafede zorlanıyor yazıyor kagıtta ni işe yara mi bu acaba

Engelli statüsünde sayılması için 40+olması lasım. % 28 hiç bir işe yaramaz maalesef

annem engelli raporu alabilir mi

Iyi günler benim annem bagkurdan emekli vede babam vefat ettiği için ondan malul emekli annem eklem romatizma hastaligi var çok yüksek + yüksek tansiyon + şekeri var annem rapor alsa bu raporla araba alabilirmiyiz tsk ederim...

bekone;

Araç alabilmeniz için % 90 veya üzeri oranlı rapor almanız lazım. Tansiyondan % 10 verilir. Şekerden % 40 alabildiğini farz edersek % 46 oran olur. Yüzde 90 alabilmesi çok zor. Romatizmadan işe yarar bir oran verilmeyeceğini düşünüyorum. Yinede karar size ait deneyebilirsiniz şansınızı..

Işkur dan sevk kağıti alıp rapor

Merhaba sayın yetkililer Işkur dan sevk kağıti alıp rapor alsam bana ne gibi avantajlari olur ben MS hastasıyım.

HİÇ BİR AVANTAJIN OLMAZ iş-kur kendini çalışkan bir grup olarak devlete göstermiş olur. sana bir + yada - katmaz... bende öyle gittim çünkü.

Rapor parası ödememiş olursun + Raporunda veriliş nedeni olarak Kurum isteği gibi bi ibare yazar..

Üst Alt