Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS ve bipolar hastalığından rapor alabilir miyim? Oran ne olur?

erhan diler

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar;
4 bucuk yildir ms hastasiyim. 5 defa ameliyat oldum. 2 defa promotoraks 1 defa bulloktomi 1 defa katarak 1 defa da varikasor ameliyati oldum. Aubagıo 14 mg Detrusitol, duxet ilaclari kullaniyorum.
ilac kullanim raporum var. Sol gozum bulanik goruyor. Bipolar bozuk tanisi kondu.
engelli raporu alabilir miyim. kaç oraninda rapor cikar.

alabilmeniz tabii ki mümkün. tek tek branslara giriyorsunuz en sonunda heyet ve %40 geçerse alınır. bende de ms var ve ms'e bağlı problemlerle %68'e geldi ve raporu aldım. ne var ne yoksa söyleyin hepsi bir oran olarak ekleniyor. yani buradan kesin bir sey söylenemez ama muhtemelen alabilirsiniz gibi duruyor.

geçirdiğiniz ameliyatlar ms'le mi alakalı?

@jumanji

ms bagli diyemiyorum ama ms hastasi olmadan once hicbir sıkıntı ve şikayetimde yoktu başıma ne geldiyse bu ms illetinden sonra geldi

acaba sizin ne gibi şikayetleriniz var biraz bilgi verir misiniz?

erhan diler

Merhaba ben bipolar hastalığımdan %40 oran aldım heyete girdikten sonra belli olur ms tedavisinden de sanırım ayrı bir oran alabilirsiniz benim toplam %44 oran ortopedi ile birlikte

Düşüncelerimde bozukluk oldu bir tarafım mutluyken diğer yanım huzursuzdu mutsuzdum tedavi gördüm ilaç kullanıyorum halen

Üst Alt