Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS ve obeziteden aldığım rapor oranı hakkında yardım?

bodur

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim ismim hüseyin ben yaklaşık 9 yıldır ms hastasıyım 5 yıl dırda atak gerçirdiğim den dolayı (rebif 44 ) iğne kullan maktayım hastalımın neticesinde şikayetlerim de var aşrı güç kayıbım yorgun luk uyuşukluk vücudumun her yerim de ayaklarım da yanma ağrı belli bir mesafeden sonra yürüme zorluğu yaşamak tayım benim bu rahatsızlığım dan dolayı işverenim beni vergi dairesine gönderdi engelli sağlık raporu için vergi dairesi de beni kayseri devlet hastanesine gönderdi ms den vede obezite den %36 oran aldım tekrar 7 ay sonra tekrar rapor için vergi dairesine gittim beni yeniden sevk etiler busefer oranım da sadece obeziteden %20 verdi ms den oran vermemişler bu konuda yardım cı olmanızı istiyorum teşekkür ederim saygılarım la.

bodur

Öncelikle Allah şifalar versin geçmiş olsun.

Benim amcam 16 yıldır MS hastası ve şuanda % 96 engelli raporu var ama şöyle bi durumda var MS'den dolayı artık yatalak hasta. Bu işin peşini bırakma kardeşim hakkını ara, MS ciddi bir hastalık gün geçtikçe vücutta tahribata yol açıyor amcamdan bilirim. Başka hastanelere görün

Merhaba kardeş çok geçmiş olsun bende MS hastasıyım % 60 rapor verdiler bana ayrıca aynı iğneyi kullanıyoruz rebif 44 neden öyle az vermişler anlamadım peşini bırakma. Tekrar geçmiş olsun

Bende ms hastasiyim %55 raporum var bu hastalık vücutta kalacak ve git gide artabilirde onda dolayı raporunu yeniden gözden geçir.

Üst Alt