Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MTV borcu görünüyor. Vergi dairesine müracaatım sonuçlanmadı!?

remzi0049

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar bu ay içinde yada yeni araç alan MTV muafiyeti için buşvurucu sonucu öğrenen varmı?.Ben Ocak 7 de sıkıntı evrakları vergi dairesine verdim.E devletten baktığımda güncel borç yazmıyor ama toplam borçta araç vergisi yazıyor.Bir ara vergi dairesini aramıştım.Ödemeyi yapmayın düşecektir dediler.Aynı durumda olan varmı kontrol eden varmı ne durumda acaba burda paylaşalım herkes bilgilensin...

merhaba arkadaşım 19,01,2021 tarihine aracımı aldım edevletten MTV göründü 3 gün sonra sabah vergi dairesine giderek dilekçe yazdım ve raporun fotokopisini ibraz ettim akşam bakınca MTV borcu silinmişdi .

E-devlet üzerinden gib bölümünde vergi borcu güncel olanamı bakıyorsunuz yoksa toplam borcamı bakıyorsunuz.Benim güncel borç bulunmamakta fakat toplam borçta gözüküyor sizinde aynımı acaba?

Üst Alt