Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Muayeneler sonrası 2 bölümden %50 rapor yazıldı, heyet toplanacak dediler.

cahitgocmen1905

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba geçen hafta 2 bölümden muayene oldum ve %50 engel çıktı. Çarşamba günü için heyet toplanacak saat 1.30 da burada ol dediler
Şimdi ben anlamadım beni yeniden mi muayene edecekler bu yuzde düşer mi? Yükselir mi ne olacak bilen birisi aydinlatirsa çok sevinirim teşekkürler

Tekrar muayene olmayacaksın, prosedür gereği orada olmalısın,
Aldığın puanları yazar mısın?
Tek bölümden %50 aldıysan bu şekilde
onaylanır.

İki bölümden farklı puanlar aldıysan hesaplanması gerekir, puanlarını yaz hesaplayalım.
cahitgocmen1905

Gözden %50 çıktı Psikaytr rapora sadece karar yazmış yüzde vermemiş

Bugün heyete girdim takipli olması 4 5 ay geçmesi gerekiyor psikaytr engelli raporuna yüzde eklemesi için dedi. Peki ben gözden yüzde aldım o ne olacak dedim her şey dosyada yazıyor ayın 21inde e devletten görebilirsin dedi. Şimdi ne olacak? Rapor bana çıkmadı mı? O e devletteki kağıdı nereye vereceğim bilen biri yardım edebilir mi acil?

Heyet böyle söyledi ne yapmam lazım?

Bugün heyete girdim takipli olması 4 5 ay geçmesi gerekiyor psikaytr engelli raporuna yüzde eklemesi için dedi. Peki ben gözden yüzde aldım o ne olacak dedim her şey dosyada yazıyor ayın 21inde e devletten görebilirsin dedi. Şimdi ne olacak? Rapor bana çıkmadı mı? O e devletteki kağıdı nereye vereceğim bilen biri yardım edebilir mi acil?

cahitgocmen1905
geçmiş olsun
sadece gözün için yüzde aldın onun oranı e devlette yazar
nereye ihtiyacın varsa oraya vereceksin
oran % 40 altıysa hiç bir yerde işe yaramaz zaten
eğer gözden %40 altı çıktıysa psikiyatri için heyetin dediği şekilde oran almaya çalışmalısın
heyetin dediği doğru psikiyatri için hastalığın en az 6 ay takip edilip kesin tanı konulması lazım.
BU DEDİKLERİM ARAÇ ALIMI VE EHLİYET KISIMI İÇİN DEĞİL ONU BİLMİYORUM BEN GENEL İŞLEYİŞİ ANLATTIM

Üstad gözden %50 verdi. Muayene olduğum doktor söyledi kağıda yazdı. Bu benim normal engelli raporu almam için yeterli midir?

Üst Alt