Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Müfettişoğlu engelli Oto'yu tanıyan bilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

çhehov

Yasaklı Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar webde dolanırken müfettişoğlu engelli oto diye yılmaz akgün isminde birine ulaştım. bu adam yurtdışından istediğiniz otoyu getiriyormuş. bu şahısla telefonda konuştum denizliliymiş. bu şahıstan oto alan veya müşteri olan iyi yada kötü düşünceleri olan bir arkadaş varsa düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.

ilan linklerinide vereyim önerinizi bekliyorum.

» Müfettişoğlu Engelli Otomotiv » » Sıfır 2.el Otomobil Sitesi » mufettisogluengellioto.araba.com - Araba.Com

ben böyle birisini duymadım kardeş sen genede iyi arıştır dolandırıçık çok oluyor bu devirde

slm ben taniyorum yilmaza akgün necla müfettisoglu kardesim diyorlar yalan atiyor ben ortak oldum bozulduk
biraktim bana dua et kurtardim yunana dikkatine artik ayrildim kendim ici yapiyoruz

Arkadaşım verdiğin linkteki araçların fiyatlarına baktım da, o meblağlara hatta daha da altına buradan sıfır km'de araçlar almak mümkün, hem yeni arabaya binersin hem de elinden çıkarmak için 10 yıl değil 5 yıl beklemiş olursun.

yurt dışından araba getirtmek artık tarih oldu, yurt içinden uğraşmadan sıfır araba almanızı tavsiye ederim, artık yurt dışı pek talep görmüyor...

müfettisoglu necla hesat denizli araba yok almanyada diyorki fotoraflari yapilar ekliyorlar benim araba diyor yalan atiyo ben taniyorum yilmaz akgün ortak olduk bir sefer arabayi verdim bu sonra vermedim bitti
artik ayrildik benim icim olmaz müfettisoglu araba com sahterkarli

Tanel Tefenlili;

Neden böyle hahambaşı gibi konuşuyor veya yazıyor sunuz?Kusura bakmayın ama gerçekten anlamakta zorlanıyorum!!

össur;

birader sen hiç yurt dışından araba getirtmeye çalıştın mı. ben denedim. ezber şeyler söyleme bana, yaşa dene ondan sonra konuş.
birkere sağlam adam bulmalısın bu bir. ikincisi gelen arabanın sağlamlığı şansına kalmış bu iki. Ayrıca EURO ları TL ye çevir bakalım ne kadar karlı çıkıyorsun(10-15 bin tl mi :) ) bu üç.
eee, o kadar parayı modeli geçmiş bir arabaya vereceğine yurt içinden biraz daha ekleyip yepyeni kullanılmamış sıfır gıcır gıcır araba almak daha mantıklı buda dört. birkaç arkadaşımla bunu iyice araştırdık ve onlar buradan aldılar.
hemen astın kestin ya. Ben fikrimi söyledim. Benim de insanlara doğru olanı gösterme yöntemim bu.

arkadaşlar bu yılmaz akgün denenen şahısın konuşma tarzı müşteriye dsavranışı zaten ofsayt :D güvenilir sözünün eri biri izlenimi almadım. teşekkür ederim.

Arkadaslar ben yilmaz akgün diye sahtekar diye bahsettiginiz sahistan araba aldim ... Tanimadan neden böyle yorumlar yaziyorsunuz,,, cok dört dörtluk bir insan ve bizimle agldi bizimle sevincimizi paylasdi herkesede hic korkusuzca tavsiye ederim .cok memnunum bir tanidigimada getirdi ,, 2009 mod,mercedes bana vito getirdi,,, bizler isinden ve insanligndan cok memnunuz... burdaki yazilarinizi okuyunca ben kendisini aradim haber verdim taner tefelliliyi cok iyi taniyor ve urfaya neden giremiyormus sor bi dedi.. yilmaz akgun almanyaya ilk geldiginde kendisine yardim edecem diyerek dolandirmaya klkmis... simdi bu sekilde konusuyor,cok ayip gercekden,,, bu konuda teredütü olan varsa bana yazabilir.ben necla hanima da haber verecem o da katilsin direk görüsün,,, lutfen insanlari tanimadan böyle yorumlar yapmayin,,,iyi gunler hepinize

alp konusma senin icin dua et yunani nasil girdigiginiz kötümü insanlik ol terbiyesizlik yapma yürü kapiya nasil isterse yapin benle urasma

müfettişoğlu engelli otomotiv

arkadaşlar ben müfettişoğlu oto yılmaz akgünden araç aldım ve derneğimize kayıtlı 4 arkadaşta benden sonra aldı beşimizde yılmaz akgün beyden memnunuz allah razı olsun adam kamudan emekli yeşil pasaportuyla gidip geliyor taner tefenlili olayını anlattı bize sorduğumuzda yeşil pasaportuyla ilk gittiğinde yunanistan vize sormuş yunanistana girmekte problem yaşamış sonra bu durumu halletmiş adam yılda belki 15 araç getiriyor taner beyin yunan dediği bu her hangi bir özürlüye kazık atmışmı taner bey sanırım siz ona kazık attınızki ilk araçta sizi bırakıp nejla hanımla ortaklık kurmuş ve normal bu nejla hanım yeğeni burada çamur atarak müşteri kazanmaya çalışma yazık günah be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt