Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Muğla'da engelsiz plaj açılmış

evet durumu olan arkadaşlar için olumlu görünüyor

Güzel olmuş darısı diğer plajların başına bu vesile ile de "Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na" teşekkür ederiz.

Nedense engellilerin daha çok gittikleri daha çok rağbet edilen yazlık ilçelerde bu plajlar yok.
Akyaka belediyesini de kutlarım.

böyle bir şey yok idi

Marmaris.™ten yola koyuldunuz ve takribi 26 km sonra Fethiye-Muğla-Marmaris sapağına ulaştınız.. Trafik ışıklarında bekliyorsunuz.. Sağa dönerseniz Köyceğiz-Fethiye istikametine, sola dönerseniz Muğla istikametine gidersiniz.. Sağa sola sapmayıp ışıklardan dümdüz karşıya geçtiğinizde Akyaka beldesine giden yola koyulmuş olursunuz.. Bu yol sizi Akyaka sahilin bir ucuna yani Azmakın(derenin) deniz ile birleştiği yere çıkartacak.. Akyaka'™nın uzun bir sahili var.. Sahilin diğer tarafına da giden yol var ancak yoğun olarak kullanılan yol benim tarif ettiğim yol.. Bu kadar detaylı yazmamın nedenine gelince.. Resme baktım hem de iyice inceledim ve bu engelsiz plaj denilen yer benim size tarif ettiğim deniz ile azmakın (derenin) birleştiği yerin hemen yakınında gibi duruyor.. Yani sahilin hemen başlangıcında gibi.. Değerli dostlar ben 2016 eylül aynın sonunda oralarda idim.. O civarda deniz mevsimi henüz sona ermemiş idi yani denize insanlar rahatlıkla giriyor ve güneşleniyorlardı.. Moralinizi bozmayayım, ben Akyaka sahilinde yaklaşık 45 dakika sallandım, oturdum, çay içtim ancak böylebir platform görmedim.. YOKTU kısacası.. Haberiniz olsun..

muğla fethiyede yerleşmeyi düşünüyorum yazlık alacağım arkadaşlar orda yaşayan var mı ? bilgi verebilir mi ? doğru seçim mi yada nereyi önerirsiniz ege yada akdeniz

İzmir sahil bölgesinde düşünürseniz fikir verebilirim.
Gümüldür, Seferihisar, Özdere bölgesi engelliler için çok uygun.
Kumunun ince ve derinliğin sığ olduğu çok fazla yerler var.

Urla, Foça, Karaburun bazı yerleri bu konuda çok iyi.

Çeşme iyi ama fazla pahallı...

Saydığım sahil bölgeleri İzmir merkeze ortalama 1 saat mesafedeler.
Hem şehir merkezinden çok uzak değil, hem de şehir keşmekeşinden kurtulunacak noktalar.

Jem

izmir çok kalabalık diye biliyorum şehrin keşmekesi olmayan yer foça daha mı uygun acaba

İzmir merkez kalabalık, saydığım yerler sahil kasabası modunda.
İzmir merkezin kuzeyinde kalan yerler, güneyde kalanlara nazaran daha serindir.
Ben doğma büyüme İzmirli olarak yazlık alacak olsam, kesinlikle Gümüldür'ü tercih ederim.
Kumsalı harika, denizi sığ olan sahili çok var.
Köylerin yakın olması, organik doğal tarım ürünlerine erişimi kolaylaştırıyor.
Belediye otobüsü ile (aktararak) İzmir merkez (Konak) ulaşımı var.
Kendi aracınla saate ve trafiğe göre 30dk-50dk gibi mesafede.
Mandalini 50 kuruşa alabileceğin bir yer, hem de en lezzetlisinden :)
Deniz suyu ılık.
Çam ormanları ile çevrili...

Jem

değerlendirmeme alıcam jem çok teşekkür ederim ilgine saygılar

Akyaka süper yerdir ama suyu soğuktur Temmuzda ağustosta gidin

Üst Alt