Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Muhafaza memuruyum. Düz memurluğa geçmek için ne yapabilirim?

mehmet5206

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar herkese ben orman muhafaza memuru olarak göreve başladım 4 ay önce ancak meslek beni öyle bir hale getirdi ki psikiyatriye gittiğimde "Karışık anksiyete,depresif bozukluk ve somatizasyon bozukluğu" teşhisleri konuldu şuanda paxera,trunko buskas ve tolvon adinda 3 ilaç kullaniyorum doktor 9 ay boyunca devam gerekirse 2-3 yil daha kullanicaksin dedi ileri derecede anksiyete oluştuğunu söyledi ben bu meslekten kurtulup normal memurluğa geçmek istiyorum psikolojimi alt üst etti eskiden de dikkat eksikliği ve hiperaktiviteden kirmizi reçeteli concerta kullanmistim bu mesleğe başladiğimdan beri hiç mutlu değilim bu hastaliklarimdan dolayı sağlık kurulu raporu alıp normal memurluğa geçmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim şimdiden teşekkürler.

Arazide çalışamaz durum bildirir raporu alırsam durumum ne olur?

Merhaba ben orman muhafaza memuruyum göreve başlarken yurdun her yerinde görev yapabilir arazide çalişabilir raporu almiştim ama şuan anksiyete hastaliği basima bela oldu arazide karanlık, silahli adamlar kisacasi 1 yildir anksiyete bozukluğu tedavisi görüyorum bir arada 1 ay istirahat kurul raporu vermisti doktor ve raporda "iş kazasi anksiyete bozukluğu" yaziyor. Ben bu rahatsizliğimdan dolayı arazide çalışamaz durum bildirir raporu almak istiyorum sonuç ne olur ?

Doktorundan psikolojik olarak tedavi gördüğüne ve silahlı görev yapamayacağına dair doktor raporu al sonra bir dilekçe yaz uygun bir kadroda görevlendirilmek istiyorum diye onlar seni gerekli yerlere sevk ederler

Üst Alt