Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Muhasebeci vergi indirimini uygulamazsa bu emekliliğimde soruna yol açar mı?

ishak polat

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
2013 yılında almış olduğum vergi indirimini muhasebeci uygulamazsa erken emeklilikte sıkıntı çıkar mı? Bilgisi olan arkadaşlar görüş önerilerini paylaşabilirler mi?

hiçbir sıkıntı olmaz. elinizdeki vergi indirim yazısı ile emekliliğe başvurabilirsiniz. muhasebeciniz uygulamak zorunda. maaşınıza da eklemek zorunda.

Taner bey derdim maaşıma yansıması değil. Tek derdim inşallah 45 gün sonra sgk'da 1261 günüm doluyor ve emeklilik için dilekçemi vereceğim. Yarın maliye yada sgk problem çıkartmasın. İlginiz için de ayrıca teşekkür ederim.

Ishak polat arkadaşım gerekli gün doldurduğunda SGK emeklilik başvurusunda bulunduğunda vergi indirimin onaylandığı belgenin aslını yada fotokopisi memura teslim et onlar zaten Maliye yazı yazıp teyit ettirmektedir onun için hiç bir sıkıntı olmaz bu arada iş yerinide şikayet edebilirsin vergi indirimini uygulamadır için.

Son düzenleme:
Umut2135 teşekkür ederim. İşyeri kendi iş yerimiz de muhasebeci dışarıdan ücreti karşılığında güya muhasebemizi tutuyor. Adam erken emeklilikle malulen emekliği karıştırdığı gibi erken emekliliğin ne olduğunu dahi bilmiyor :)

Isak Polat kardeş hiç sorun değil ben vergi indirimi elime geçti ogün sgk gittim işyeri ile alakalı değil sadece sana bir kaç evrak verecekler işleme koymasınlar ben yaşadım ve emekli oldum

İlginiz için teşekkür ederim devrekli kardeşim. Erken emeklilikle ilgili uzun mücadeleler verdiğim için yoğurdu üfleyerek yiyorum.

Bu yol karanlıkta aydınlığa giderken uzun ve sabır bi okadar da rehber ister bı sitede ki arkadaşlar tecrübeli onlar senin muhasebeci den daha iyi bilir ısak Polat kardeş

Sistem o kadar berbat ki. Öncelikle kendinizi engelli olarak devlete kabul ettirene kadar canınız çıkıyor. Sonra bağ- kur, sgk gibi kurumların ayrı ayrı emeklilik prosüdürlerini aşmaya çalışıyorsunuz. Bunun dışında birey olarak sosyal hayatta maddi manevi engellerle boğuşuyorsunuz. Ama en acısı milyonlarca engellinin olduğu Türkiye'de adam gibi engelle STK'larının sayısı bir elin parmağını geçmiyor. İşte insanın ençok zoruna bu gidiyor devrekli kardeşim.

Üst Alt