Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mühendisler odası, işsiz ve emekli üyelerinden aidat alıyor mu?

UÇAN_KOÇ

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Mühendisler Odanızdan “İşsiz ve emekli üyelerimizden belgelemeleri halinde üyelik aidatı alınmamaktadır”
diye haber verilmiştir. Bununla beraber özürlü üyelerimize oranı en az %40 raporu olan belgelemeleri halinde üyelik aidatı alınmamakta diye bir şey var mı? Yok ise nasıl bir yol hak arayabiliriz?

Merhaba,
Bende mühendis olarak MMO'sına sormuştum.
Özürlü mühendisler emekli olup çalışmıyor iseler aidatlardan muaflar. Ama emekli olup çalışıyor ise aidatlarını ödemekle yükümlüdür demişlerdi.
Normal özürlü mühendislere ise herhangi bir kolaylık sağlamamaktadırlar malesef.

Merhaba,

Odaların bazı şeylerin haberleri yok ki, biz engelli olarak başka şeylerden ücretsiz veya indirimli yararlanıyorsak neden odalar yapmasın. Küçük bir avuçta olan engellilere yapsalar ne olur? Bu konuda problemi olan mutlaka çözümü vardır ve biz engelli olarak üretmemiz lazım. Mesela topluca olarak Genel merkezine bir yazı yazıp göndersek faydası olur diye düşünüyorum. Peki nasıl bir yazı yazalım onu düşünüyorum :)))

Sayın İbrahim Bey,
Bu konuda her türlü desteği veririm ben.
Şu anda otobüs kazası geçirdiğim ve istirahatte olduğum için pek bir şey yapamam ama.
Siz gerekli hazırlıkları yapın, bende arkanızdayım.

Sayın Bülent Bey,
Öncelikle geçmiş olsun, Acil şifalar diliyorum ve bir an önce sağlığa kavuşman dileğiyle...
Fazla müsait değilim ama gerekli araştırmaları yapmaya çalışacağım.

Üst Alt