Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mühendislik kadrosu için EKPSS'ye gireceğim. Bazı sorularım var..?

anonims

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, ben ekpss'de yeniyim ve ekpss hakkında aklımda birkaç sorularım var lüften biri aydınlatsın..

Şuan üniversite 2'de bilgisayar mühendisliği bölümünü okumaktayım.

- EKPSS'ye girersem kadrolu olarak bilgisayar mühendisliğinde bana sunulan alanlar nelerdir?
- EKPSS'de açılan kadrolar nelerdir yani devlet için yazılım mühendisliği, web sitesi yapımı vs bu tür yerler var mıdır?
- Maaşım aylık ne kadar olur?

Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

Bende bilgisayar mühendisiyim ekpss ile atandım ne öğrenmek istiosun

EKPSS'den kaç puan ile atandınız? Atandığınız yerde bilgisayar alanında ne yapmaktasınız, maaşınız ne kadardır? memnun musunuz? öğrenmek istediklerim bunlar abi.

79 ile atandım maaş tatmin edecek bi miktar merak etme bilgi işlemde calışıosun pekte bi yoğun değil sadece websitesi ile bi iki otomasyon güncelleme işi ile uğraşıon. Mutlu olmasına mutlu değilim çünkü kendi memleketimde değilim kardeşime tek tavsiyem Biraz fazla çalış 85 al kendi memleketine atan senden kralı yok

Peki nerede çalışıyorsun ilk tercihinde mi atandın

Kara88 başka şehirin hangi açılardan dezavantajı var biraz anlatabilir misiniz bizim şehirde mak müh şu ana kadar hiç açılmadı başka şehir yazmayı düşünmeye başladım

Sizce 79- 82 arası bilgisayar mühendisliği ataması olur mu

@berkecolak ilk tercihe yetişemedim bende yeni atandım sayılır 1 seneye yaklasıo iste..

@tkahveci86 kardeşim şimdi bu sınava engelli olarak giriyoruz hepimizin bazı rahatsızlıkları var aileden çevreden uzak yaşamak ilk olarak saglık ihtiyaçları için sıkıntı. kendi memleketinde başın agırsa 20 kişi etrafına toplanır en basitinden.. birde yeni hayat yeni insanlar zor olan bunlar.. şimdi atanma mevzusuna gelelim..

mühendislikler arasında en avantajlısı bilgisayar mühendisliği.. onun için cok sanslısınız. niye diye sorarsanız her nitelik için açılan mühendislikte bilğisayar mühendisliği var , programcı kadrosuna vhki kadrosuna bilgisayar sertifikası gereken her pozisyona yerleşebiliorsunuz. 80 ile cok cok rahat atanırsın ilk tercihte olmasa ikinci tercihte.. Rahat olun saglınıza dikkat edin. sorunuz olursa özelde yazabilirsiniz..

Peki sence 79 82 puan aralığında ilk atamada ayanabilir misin

Arkadaşlar Merhaba,
Engelli olup Bilgisayar Mühendisi olan, iş arayan daha iyi şartlarda iş bulmak isteyen arkadaşlar var mı? özelden bana yazabilirler.

anonims Merhaba, ne yaptığını merak ettim :) Ben 2017'de 1. sınıftım, bu yıl mezun oluyorum. Ekpss'ye de girdim. Büyük ihtimalle mezun olmuşsundur. Şimdi nerelerdesin tecrübelerini paylaşabilir misin?

Üst Alt