Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Muhtaç olmama nedeni ile kesilen aylık için yeniden ne zaman ve nasıl müracaat edilir

PALESTİNE_25

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar kardeşim eşi ve oğlu olmak üzere 3 aile ferdi ikamet ettiğim adresten taşındılar bunun yüzünden 16.07.2019 tarihinde 2022 maaşım kesildi 18.07.2019 tarihinde vakıfa gittim sorduğumda gelirin yüksek olduğundan dolayı kesildiğini söylediler bende 18.07.2019 aynı günde adresimi değiştirip 2022 maaşımın tekrar bağlanması için dilekçemi vakıfa verdim orda çalışan kişiye ne zaman maaşım bağlanır diye sordum oda 1 yıl denetim zamanı var deyince şok oldum bu konu hakkında bana sağlık bilgi verecek arkadaşlardan detaylı bilgi istiyorum kalın saglıcakla

PALESTİNE_25
yeni adresi vakıfa bildirmişsiniz ii etmişniz. 1 yıl demeleri çok.başvurudan kerri yogunluga göre 1 2 ay sürebiliyo kaldıkı sizin tüm bilgi ve belgelerde ellerınde formalıteden gelıp hanede kişi sayısnda azalma gelirde değişiklik var mı kontrol edıp giderler ama 1 yıl çok uzun zaman
sizin durm sadece adres değişikliğinden kaynaklı değil hanede kişi azalması var 3 kişi azalmış halıyle gelirartısı olmasa bile nüfus azalması yüzünden otomatık gelır artışı görünür sıkıntı ordan kaynaklı. 1 2 ay kadar bekleyıp vakıfa tekrar gidin durumunuzu sorun

Merhaba arkadaşlar
16.07.2019 tarihinde 2022 aylığım e devletten baktığımda feshedildi reddedildi ibaresini gördüm vakıf çalışanlarına sorduğumda eve giren gelir yüksek olduğundan dolayı kesilmiş dediler bende 18.07.2019 tarihinde vakıfa dilekçe yazdım adresimi değiştirdim gereken kontrollerin yapılıp maaşımın tekrar bağlanmasını istedin vakıf çalışanlar bana aradan bir yıl geçmeden maaşınız bağlanmaz dedi
Bu konu hakkında lütfen detaylı bilgi verecek kalem abla yada bilgili arkadaşlar yazabilirimi maddi durumum iyi değil nereye veya nereler dilekçe veya şikayet edebilirim

Yardımcı olacak lise yokmu sitede

Arkadaşlar 2022 maaşım hep Red ediyor sebep 1 yıl geçmesi lazım kalem ablası yardımcı olurmusunuz 2 ay önce muhtaç olmama nedeni ile kesilen maaşım verdiğim dilekçe ile hep red ediyor

Eve gelen heyetten sonra süreç nasıl işler

Merhaba arkadaşlar 2 ay önce 2022 engelli aylığım muhtaç olmama nedeni ile kesilmişti o gün dilekçe vermiştim başka adreste ikamet ediyorum diye bu gün eve vakıftan kontrole geldiler bi takım sorular sorup gittiler bundan sonra süreç nasıl işleyecek ve nerden takip edebilirim

Üst Alt