Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Muhtar fakirlik kağıdı vermiyor. Ne yapabilirim?

Sader

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Ben engelliyim %96 eşimle kirada oturuyoruz. Eşim çalışmıyor. Sadece engelli maaşları alıyorum(bakım maaşı ve 2022) zor geçiniyoruz...Babamın yaşadığı evin yarısı benim üstüme... muhtar bu yüzden bana fakirlik belgesi vermiyor... Önceki muhtar veriyordu... Bimer'e yazdım, muhtarın kendi inisiyatifinde dediler... Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz...

Sader

Anlat durumunu önümüzde seçimler var tehdit et yavsagi.sanki babasının malından veriyor.gerekiyorsa kaymakamlığa git şikayet et nasıl bir insanlık bu

Her yerde öyle, devletten maaş alanlara fakirlik ilmühaber verilmiyor

Ya eşide çalışmayan kirada oturan insana fakirlik belgesi niye vermez. 2022 ile yaşayan zaten fakirdir, niçin lazım fakirlik belgesi 🤔

Yahu adam devletten maaş almıyor ki vakiftan yardım alıyor. simdi bu muhtara birisinin torpilli ile gitse vermeyecek miydi yazık. en küçüğünden en büyüğünü maalesef devlet kurumları rezaleti

Üst Alt