Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mülakatlarda ne tür sorular soruluyor.?

ibrahimc

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba.ben ibrahimc.bursa nilüfer beleyesi nihai listelerinde yer alıyorum.3 kişi büro işçisi alınacak.6 kişi çağırılmış mülakata.acaba bu mülakatlarda ne sorarlar.nelere dikkat etmeli.daha önce mülakata giren kimselerden biraz kendi mülakatlarından bahsetmelerini istedim.şimdiden teşekkürler.

- Doğum tarihini gün ay yıl olarak hızlıca söyle.
- Bu işi neden istiyorsunuz.
- Parmağınıza taktığınız gümüş yüzüğün manası nedir?
- Yemeklere tuzu ne zaman atarsın.

Bu tür sorular ve çeşitleri vardır.Aklıma gelenler bunlar.

Bu sorunun açıklaması şu olabilir oezix. Yemeğe tuzu ilk başta atarsan elinin ayarı var demektir.Verilecek işlerde kararlısın,riski göze alıyorsun anlamına gelir.Yok yemek piştikten sonra atarsan elinin ölçüsü yok, verilecek işlerde son anda karar verirsin anlamına gelebilir. :)

bende gircem mulakata... bole sorarlarsa güzel.. heyecan yapmayımda =)

Gümüş yüzüğü sormalarında ki kasıt, dini inancının ne derece olduğunu tespit etmeye yöneliktir.Amacı mülakata giren kişinin aşırı dinci olup-olmadığı tespit edilmeye çalışılır. Bu soru erkeklere sorulur.

birde torpilin olması gerekir yani belediyeden birilerini araya sokman lazım çünkü karşındakiler bunu yapacaklardır.çünkü burası türkiye!!!!!

hersey torpille bitmiyo arkadas.. herseyi torpile vuruyorsunuz o kadar da değil =(

vsllahi ben 1987 de ist deniz otobüsleri icin sınava girdim aramızda gecen konuşma kapıdan girdim icerde üc kişi biri deniz otobusleri genel müdürü bak yine rizeli geldi :) esas rizeliyim inat olsun die hayır ben bursalıyım dedim :) hadi ordan buyrun kimligim :) a gercekten bursalı imiş tamam cıka bilirsin :) bir arkadaşım torpil yapcaktı yattı ama torpil hedefe ulaşmadı :D:D:D

mülakat bir nevi işe alınacak kişileri seçmektır.
mülakata girerken kılık kıyafetine dikkat etmelisin.
gireceğin iş yerının konumunu ve ne işle uğraştığını , nereye bağlı olduğunu
belediyenin önemini,yanı belediyenın hizmetlerinden sorarlar.
yapacağın işle veya mesleğinle sorabılırler.genel yetenek sorusu sorarlar

sana başarılar diliyorum pekte heyecanlanma bu sınavlar dediğim gibi birazda torpıl ister,mülakatlar genelde secici olunur.

iyide 7 kişi alacakları yere 14 kişi cağırmışlar.. 1. sıradaki ile 14. sıradaki arasında fark yokmus. benim en fazla kızdığım davranış bozukluğu olanları bile çağırıyolar. olacak iş değil =( Torpil önemli ama size birşey anlatıyım.bir kuruma özürlü HİZMETLİ alımı yapılmış. bir bakanlık. 2 şer 2 şer alıyolarmış adayları. 1 kız 1 erkek almışlar. kıza demişler Şu vazoyu şurdan şuraya götür.kız heyecanlanmış ve vazoyu düşürmüş.diğer erkeğe demişler ki düşen vazoyu topla çöpe at. adam tek tek eliyle kırılan vazoyu toplamış. komisyon başkanı dönmüş ve iste çalısacak adam kendiri belli ediyor demis ve işe alınmış.eğer adam süpürge isteyip toplamaya calıssaydı memur olamazdı....... Torpilsiz girmiş...

Heryerde torpil herşeyde torpil Adil bir şekilde değerlendirilmiyor insanlar başarılı ol zeki ol çalışkan ol suçzuz ol suçlu ol çalışkan ol tembel ol hiiiç fark etmiyor ayır etmesini bilecek hak edene hakkını verecek adil yöneticiler yok malesef...Bir torpildir gidiyor..:mad:

Bugün bir yazı okudum ve hayran kaldım nerdee şimdi böylesi adil insanlar..!! Sadece "Adil olmak" kısmından hissesini alsın okuyanlar ben böyle yorumladım adam kayırmadan hak edene hakkını vermek anlatılmak istenmiş bence..

[SPOILER=Adalet]Ayasofya tamir edilirken bir ermeni usta, camii tutan kolonlardan bazılarını izinsiz kestirir , bunu öğrenen Kanuni, Ermeni ustayı cezalandırılır. Ermeni şikayetçi olur Kadı, ikisini de huzuruna çağırır. Kanuni ve usta, kadının karşısında ayakta beklemektedirler. Karar açıklanır: "Kısas!" yani Kanuni'de aynı şekilde cezalandırılacaktır. Ermeni usta, adalete hayret eder ve:

-Madem dininiz bu kadar adil, hem davamdan vazgeçiyorum hem de Müslüman oluyorum

Davadan sonra Kanuni, kadıya:

-Eğer ben padişahım diye benim lehimde bir karar verseydin, seni bu kılıcımla öldürürdüm

Kadı, oturduğu minderin altından bir hançer çıkarır ve :

-Sultanım siz de eğer 'ben padişahım' diye kararıma itiraz etseydiniz ben de bu hançeri sizin kalbinize saplardım...[/SPOILER]

Selamlar. Kanımca (tahminimce) ;
1- Bilgisayar deneyimini sorarlar.
2- Eğer ise alınırsanız ne tür katkılarda bulunabilirsiniz.
3- Bize kendinizden biraz bahsedin.
4- Daha önce ne tür islerde çalıştınız.
5- Daha önceki işinizden niçin ayrıldınız.
6- Hatta bana sorulmuştu? Amirinizin bayan olması sizi ne kadar etkiler.
7- ne kadar zamandır iş arıyorsunuz.
Ben belediye basvurusuna gitmedim. Ama Sakin ol. Yoksa baştan kaybedersin. Sakın yanlıs bilgi verme şansın olmaz. Direk elenirsin. Açık ve Net konus.. Basarılar Dilerim...

işyerine kaç kişi alınacaksa iki katı sayıda kişi çagrılıyor.yani 10 kişi alınacaksa 20 kişi çagrılıyor.eger herhangi bir özel durum yoksa en yüksek puanlı ilk 10 kişiyi alıyorlar.kpss torpili bitirdi çünkü puanına göre çagrılıyorsun.senden daha düşük mbir puanlının çagrılması mümkün degil.

Üst Alt