Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Multiple Eksostosis için hangi oranda rapor verilir?

bagkur maluluen emeklilik

merhaba arkadaşlar

aralık 2010 dan beri bağkur malulen daha doğrusu erken emelilik için gidip geliyorum hastaneye bi defa gittim raporu aldım
raporlar bursaya gitti % 60 için sonra erken emeklilik için ankaraya gitti raporlar ve gelen yazıda yeniden hastaneden yeniden heyete girmem istendi gelen yazıda

evvelsi günde neyse gittik hastaneye 1 günde hallettik
daha önceden çekilen filan flimler vardı bütün doktorları dolaşıp heyete girdim

benim rahatsızlığım ortopedik benim çok değişik bi hastalık bakıyorum cetvelden bi türlü anlamıyorum.
Ben kısaca anlatayım.
doğuştan eklem yerlerinde kemik büyümesi hastalığı vardı neyse 18 yaşına geldik ağrılar arttı ve her iki dizden ameliyat oldum o ameliyattan sonra bende hareket kısıtlılığı başladı ayakta şekil bozukluluğu
bu nedenle günlük yaşam aktivitesi ( çömelememe, eğilimeme, çorap giyememe, merdivenleri tek tek çıkma) gibi şimdi ben doktorların verdiği teşhis kağıdında ortopedik rahatsızlarımı yazsam oranımı çıkartabilirmiyiz. akşam eve gidince yazacağım bana umarım yardımcı olursunuz ????

Maalesef bir fikrim yok. Ama yazdığınız şeylere bakınca %40 ve üzeri rapor alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Sanırım 5510/28'e istinaden başvurdunuz emekliliğe? %40 emeklilik için size yetiyor mu?

Üst Alt