İyi günler herkese,
Foruma yeni katıldım öncelikle rahatsızlıkları olan tüm üye arkadaşlara geçmiş olsun demek istiyorum. Benim anneannemde aşağıdaki rahatsızlıklar mevcut. Kendisini sürekli hastaneye getirip götürüyoruz ve bu yüzden de araç almak istiyoruz. Bu rahatsızlıklarla ne kadar engelli raporu alabiliriz? Bir de doktor raporları mevcut yine de heyet için kendisini götürmek zorunda mıyız? Zaten kemoterapilerde çok hırpalanıyor bir de bunun için yorulsun istemiyorum. Şimdiden çok teşekkürler yardımlarınız için. Allah herkese acil şifalar versin
1. Multiple myelom (Seconder İmmun Yetmezlik)
2. Nötropeni
3. Alzheimer, (geç başlangıç)
4. Tanımlanmamış depresif nöbet
5. Multiple Enfarktlı Bunama
6. Diabet TipII
7. Kulaklarda işitme kaybı (kulaklık kullanmak zorunda)
8. Alt bezi kullanmak zorunda olduğuna dair rapor
9. Romatizma
10. Yaş 80
Foruma yeni katıldım öncelikle rahatsızlıkları olan tüm üye arkadaşlara geçmiş olsun demek istiyorum. Benim anneannemde aşağıdaki rahatsızlıklar mevcut. Kendisini sürekli hastaneye getirip götürüyoruz ve bu yüzden de araç almak istiyoruz. Bu rahatsızlıklarla ne kadar engelli raporu alabiliriz? Bir de doktor raporları mevcut yine de heyet için kendisini götürmek zorunda mıyız? Zaten kemoterapilerde çok hırpalanıyor bir de bunun için yorulsun istemiyorum. Şimdiden çok teşekkürler yardımlarınız için. Allah herkese acil şifalar versin
1. Multiple myelom (Seconder İmmun Yetmezlik)
2. Nötropeni
3. Alzheimer, (geç başlangıç)
4. Tanımlanmamış depresif nöbet
5. Multiple Enfarktlı Bunama
6. Diabet TipII
7. Kulaklarda işitme kaybı (kulaklık kullanmak zorunda)
8. Alt bezi kullanmak zorunda olduğuna dair rapor
9. Romatizma
10. Yaş 80