Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Musculer distrofi - Limb girdle olup da yürüyemeyen var mı?

• Konbuyu başlatan Ezgimmm
  • Başlangıç tarihi
bende müsküler distrofi hastasıyım b grubu yürüyorum ama hareketlerimde zorlanma yaşıyorum

Bendee yürüyorum ama tabiki zorluklarim varda sanki bi sabh kalktığımda yuruyemicek gibi hissediyorum

Gelecek için karamsarlığa kapılmamak lazım olumlu düşün ki güzel şeyler olsun ..bende lgmd 30 yaşındayım çok şükür yürüyorum ve bu inancı kaybetmediğimiz sürece daha çok yol kat ederiz ;-)

mesala son zamanlarda kaldırımlara bile çıkamaz oldum kış hemde fazla hareket etmediğimizden dolayı.ben yılda iki kere fizik tedavi görüyorum sizede öneriririm.

Yılda iki kere az değil mi ya :/ ben haftada iki kez görüyorum ve evdede hergün sabah akşam yapıyorum

Evett önce inanç ama insan illaki dusunmeden edemiyor :)

aslında daha fazla yapmak lazım ama devlet öyle karşılıyor.acaba sizin engeliniz yüzde kaç. bide yerde iken destek alamadan kalkabiliyonuzmu.mesala benim düşmlerim arttı.

merhaba ben de LGMD hastasıyım ve 42 yaşındayım hala yürüyebiliyorum ama en ufak bir takılmada işim zor..arkadaşlar muskuler distrofi olup malulen emeklilik için müracat eden var mı? yeni yönetmelikte MD yer alıyor emeklilikte ama hic başvuran birine rastlamadım..

Müsküler distofiyim 40 yaşındayım yürüyorum manuel araba kullanabiliyorum. Pazarda alışveriş yapıp elimde poşet taşıyabiliyorum.

LGMD hastasıyım 32 yaşındayım yere düşünce kalkamıyorum yürüyorum ama bazen çok zorlanıyorum hastalığın seyrini yavaşlatmak için fizik tedavi dışında önerileriniz var mı?

ılgın nehir kullandığın ilaç varmı.
bende lgmd hastasıyım. carniten çiğneme tableti ile Q200 kullanıyorum
faydası varmı bende bilmiyorum ama doktor tavsiye etti

Ben de 1 haftadır forever firmasının Argi + isimli bezin takviyesini kullanıyorum. Hücre yenileyici ve kas arttırıcı diye geçiyor. Bunla ilgili tavsiye alan ya da kullanan ve faydasını gören müsküler distrofi hastası var mı

Üst Alt