Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Müsküler distirofi hastasıyım. Askerlik yapmak durumunda kaldım, bu beni çok yıprattı

spiders_king

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bende bir soru sormak istiyorum ayrı bir topik açmadığım için öncelikle özür diliyorum.

sualım musadenizle şudur.

Ben müsküler distirofi hastalığına sahibim. Bilinirki bu hastalık doğuştandır buna rağmen askerlik yaptım askerlikte baya bir yıprattı sanki beni gitmeden hastanede yattım Gata'da birşey bulamadılar bende hastalığımın teşhisi hakkında bir bilgiye sahip değildim sarılık olduğunu söyleyip duruyorlardı.

Ben askerliğimi yaptım lakin şu an askerlikten önceki işimi yapamıyorum gerek pisikolojik gerek bedeni eksinimlerden dolay benim yapabileceğim birşey varmı yoksa vatan sağolsun demeklemi yetineceğim :)

öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum doğuştan müskiler disrofi isen illaki elinde raporların vardır o zaman neden sölemedin bende müskiler disrofiyim o zaman raporlarımla ispat ettim gitmedim ama içimde yanayan bir karadır askerlik yapmadığım için ne mutluki sen askerliğini yapmışın askerlik yaptığın için nedense serzenişte bulunuyosun mutlu olmaya bak kendinle gurur duy arkadaşım

hem egzersiz olmuştur senin için askerdeki sportif hareketler

enver aslan,yapacak birşey yoktur zannedersem,doktorlar rapora ne yazdılarsa odur.geçmiş olsun,askerde neler çektiğini tahmin edebiliyorum.

bilgeadam ve sibel,siz arkadaşımızın arkadaşları arasında nasıl bir ruh hali yaşadığını biliyormusunuz,derdini kimseye anlatamamanın ,arkadaşları gibi hareket edememenin ezikliği,bunları yaşayan bilir,sizin başınızdan hiç böyle şeyler geçmedi galiba.

Bana da bir şey yapılabilirmiş gibi gelmedi. Geçmiş olsun...

bilgeadam;
Ben 25 yaşıma kadar ne olduğumu bilmiyordum askerden sonra öğrendim malesef

Sibel;
Ne demezsin :)

ş_i_f_a;
Haklısın güzel yazmışsın çekmeden kimse anlamaz o çektiklerim hafızamda hala. Ama ayrıca iyiki yapmışım dediğimde çok oldu. Ben sadece bir fikir edinmek istedim yoksa bir avuakta gdierdim çoktan yani niyetim ciddi değil sadece fikir edinmek istedim.

Ayrıca askerde çok yıprandı vucudum .

OturanBoğa;
Teşekkürler.

Üst Alt