Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Musküler distrofi hastasıyım. Ayağıma uygun spor ayakkabıyı nereden bulabilirim?

rufai

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba bu siteye 2009 da üye olmuştum, bugün tesadüfen yazdığım iletiyi gördüm. 34 yaşındayım ve parmak ucuna basıyorum en son safaya gelmiş topuklarım, ayağıma uygun spor ayakkabıda bulamıyorum benim gibi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Bu konuda arkadaşımıza bir öneride bulunacak kimse var mı?

rufai,

bende aynı hastalıktanım...48 yaşındayım yaklaşık 10 sene önce ayağıma afo taktırdım...tabanın içinde plastik ayak bileğindende bandaj olduğu için ayk bilekten kalkıyor yürürken topuktan yürüyebiliyorsunuz.bu da sizi çok rahatlatır..ben 3 4 sene falan kullandım artık kullanmıyorum...z<ira kullandıkça ayakta düzelme oldu...şimdi yürüyorum ...ama aradada akülü araca biniyorum yorulmamak için...

afo nedir lütfen anlatırmısınız bende kas hastasıyım dediğiniz gibi bişeyse çok güzel kullanmak isterim lütfen açıklayın

kusura bakma arkadaşım yazını göremedim,afo plastik karışımı bir aparattır ve ayakkabının içine girer ayak baldırındanda cırtlarla bağlanır ayakta olduğu fark edilmez ve artık parmak ucundan değil topuktan yürürsün...

nereden alabilirim istanbulda deneyebileceğim bir yer varmıdır

samsunlu34;
hemen hemen bütün medikallerde afoyu bulablirsiniz,ancak doktor gözetiminde alsanız daha iyi olur...70.yıl fizik tedavi ve reabilitasyon merkezine giderseinz orada hem muayne olur hemde afo hakkında bilgi alabilirsiniz....hastane bahçelievler,şirinevler mahallesindedir...

Üst Alt