Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Muskuler Distrofi (MD)'de Qenzim 10 vb. destek tedavisi..?

nurel

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar md ' nın limgd gerdl veya sargoklinapati tipinde Qenzim 10 un yararlarını kullananlardan anlatmasını bilgilendirmisini rica ediyorum
selamlar teşekkürler

kullanmali

Koenzim q10 . Sadece kas hastalari degil herkes kullansa iyi olur. Hemen hemen tum kas hastaligi tiplerinde eksik olan bir maddedir. Siddetle kullanmasini oneririm.

koenzim Q

İYİ GÜNLER BENDE miyopati hastasıyım ama bana doktor koenzim kullanmamı önerdi ama bende kullanınca kasılma felaket bir şekilde artıyor . eger sendede kasılma varsa kullanmamanı tavsiye ederim

Muscular Distrofi(BECKER) hastasıyım COENZİM Q10 30MG sabah akşam 1 tane alıyorum.Ayrıca calsium,magnezyum,multivitamin bunlardan 1 bardak suyun içerisine atarak tüketiyorum inşallah faydası olur.

Q enzim Q10

Muskular Distrofi: (Muscular dystrophy: Kas Erimesi veya zayıflaması): Genel olarak kas erimesi hastalığı olarak bilinen Duchenne (Düşen) muskular distrofi (DMD), Becker Distrofi, Limb-girdle distrofi, Miyotonik (myotonic) distrofi, CMT ve Welander hastalığı olanlarda da CoQ10 düzeyi oldukça düşüktür (0,5-0,84 mcg/ml). Ön çalışmalarda 3 ay süreyle günde 100 mg CoQ10 alımının bu tip hastalarda fiziksel performansı ve kas gücünü artırdığı gözlenmiştir. Bununla beraber bu tip hastaların sürekli olarak CoQ10 alımına devam etmeleri de tavsiye edilmektedir. (Referans17-18-19)

Bende misküler dıstrofi (dushenne)hastasıyım ama doktorun bana önceden verdiği ilaçları kullanıyorum bu ilaçları ilk kez bu sitede öğrendim.

Merhaba arkadaşlar.Koenzim Q10 için rapor çıkarttırıp ücretsiz temin eden veya belirli bir yüzdesini ödeyerek temin edeniniz var mı? Bilgi verirseniz sevinirim.

slm arkadaslar quanzm q10 bende kullanıyorum 3 ay kulanabıldım şu an bıraktım acaba devam etsemıydım hakketende kas hastalırna iyi bi ilaçmı sizce teşekurller bide doktorum bana volmax 8mg salbutomal verdi 3 yıldırda onu kullanıyorum hastalagım geçmedi ama ilerlemede olmadı bende fasıoskapular md var . cevap larınızı beklıyorum herkese acil şifalar

bıraktıktan sonra bi fark oldumu 3 ay kısa bi süre gibi geldi bana.

bu ilac hakkında daha detaylı bilgi verırsenız cok mutlu olurum suan 23 yasındayım hiç egzersız yapamadım ve hiçbir ilac kullanmadım halde durum suan için çok şukur ıyı ama ılerde sıkıntı yasamamak için bu ilacı kullansam ne gıbı faydası olur veya bır zararı olurmu

Merhaba Süleyman-Can
Ben koenzim Q10'nun sıvısını kullanıyorum enaz 3 aydan etkisini görebilirmişiz. şuan için bir zararı olduğunu sanmıyorum çünkü doktorlarda tavsiye ediyor.ben creatin monohidrat-koenzim Q10 ve glutamin kullanıyorum bunları kullanmaya başlayalı 1 ay oldu ileriki zamanlarda faydasının olup olmadığını göreceğiz.

Merhaba arkadaşlar.
Aranızda kortizon ilacı ile tedavi görenleriniz var mı? Eğer tedavi gördüyseniz ne derecede faydası veya zararı oldu. Bu konu hakkında tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.(kortizon ilacı ile tedavi olmayı düşünüyorum)

ben motor noron (brown vialetto van leare sendromu) kas hastasıyım

ben kullandıgım ilacla sizin dediginiz ilac aynı galiba ben kullan dıgım
solgar marka CoQ-10 30mg.günde 2 tane
birde REDOXON tablet günde 1 tane
bunları 7 yıldır kullanıyorum
biara bıraktım 6 ay ozaman gücümün dahada zayıfladı

umut38 kardeşim
ben iki defa kortizon tedavisi gordüm
iki seferde PEREDNOL 16mg kullandım
ilk kulandıgımda hastalıgım bilinmiyordu günde 4 tablrtle 4 ay tedavi gordüm şikayetlerim düzeldi
sonradan tanı kondu hastalıgıg hızlı ilerleyince
bir kezdaha kullandım günde 1 tablet 1 sene kullandım faydasını gördüm ama bunlar hep doktor kotrolunde oldu

biz kas hastalarına care yok ama neyapcaksın herşeyden medep umuyoruz

slm .siz kullanıyor musunuz. doktor banada önerdi .yeni başladım. faydasını gördünüz mü .yanıtlarsanız sevinirim.

Üst Alt