Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Müşteri hizmetleri ile ilgili bildiklerinizi paylaşır mısınız?

A-KILIC

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba beni bu gün özel bir müşteri hizmetleri şirketi aradı evimde çalışacağımı söylediler bir kaç gün sonra görüşmek üzere hem beni hemde çalışabilceğim evi kontrole gelcekler
.Aslında napcağimi ne iş yapacağımı biliyorum ama benim soru şu olcak
İş sözleşmesi.! (bildiğiniz gibi bakım ve 2022 cok kolay bağlanmıyor yeniden uğraşmaya değermi)
Bu Konu Hakkında bilgilendiriseniz beni mmemnun olurum şimdiden teşşekürler

Bence çok çok çok zor bir iş bu iş. Durmadan insanlara aynı şeyleri anlatmak zorunda olmak ve bunu maksimum yapmacıklıkta nezaketle yapmak....

hangi müşteri hizmetleri global bilgimi

evde bakım maasın kesilmeyebilir bence güzel iş çalışmaya değer 1 yıllık sözleşme yapıyorlar en az 756 tl maas alırsın artı prim falan var

gsm operatörlerinde homeofis dediğimiz bir uygulama yapılmakta.verilen göreve göre pozisyonun değişiyor.ya müşteriyi paket satışı,tarife danışmanlığı için arıyorsun yada 118'li çağrılar karşılıyorsun. iş zor insanlarla 7-9 saat uğraşıyorsun ama yinede görüş ve aklına takılan tüm soru işaretlerine tam cevap al öyle krarını ver.

Hayırlısı olsun.

Üst Alt