11.09.2012 de mal müdürlüğüne oğlum için engelli maaş başvurusu yaptım, mütevvelli heyeti başvurumu kabul etmiş, fakat daha sonra dosyalarımız SDYV gönderilmiş, maaşa hakkazandığımız halde, bize ait olmayan telefon numarasına tebligat yapılmış ve haksahibine ulaşılamıyor ibaresi dosyamıza not düşülmüş. Vakfa gittiğimizde, maaşa hakkazanmışınız, ama biz size ulaşamadık, geçmişe yönelik maaşlarınızı alamassınız, ama yeni başvuru yapabilirsiniz denildi. Şunu sormak istiyorum elimizde mütevveli heyetini imzalı belgesi ve bizim daha önce sunmuş olduğumuz dosyların hepsi mevcuttur, telefonumuzun ve adresimizin bu kurumlarda olmasına rağmen elimize bugüne kadar hiçbir tebligat mektubu veya telefon bildiririmi gelmedi. bu konuyla ilgili ne yapılabilir, bu durumla ilgili sorumlular kimlerdir, ve bu maaşı geriye dönük işlem yaptırarak alma şansımız varmıdır. Şunuda not düşmek isterim 1 hafta önce vakıf müdürüyle görüştüğümüzde dosyamızın geriye dönük işleme tabi tutulacağını söyledi, fakat bugün gittiğimizde geriye dönük işlem yapamayacağını söyledi. kısacası vakıf müdürü her gittiğimizde farklı söylemler yapmaktadır bizimde kafamız karıştı, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatırsa seviniriz. şimdiden tşkr ediyorum.