Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Müthiş dengeli merdiven de çıkabilen tekerlekli sandalye

alperencsm

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
ya bunlar hakkında bilgisi olan var mı? int de aradım bulamadım... bu forumda var fakat nedir ne degildir bilgi verilmemiş.... resmen hayallerimi süsleyen araba, fiyatı hiç sormuyorum duymak istemiyorum :eek::eek: :lol:

ibot-52.jpg

wol_error.gif

ibot-4000-powerchair-independence-technology.jpg

ibot-54.jpg

evet ben kisisel olarak sormustum bunu 25 bin sterling demislerdi 30 bin eurodan
fazla :))

Kuzey abii müthiş bişii yaa... Düşünsene kaldırım çıkacan , iki kişi aramaktan kurtuluon.. Engelleri kaldırmak tam anlamı ile bu arabayı tarif ediyor.. Yaa benım arkadaşları bel fıtığı ettim yaa arabayı kaldırıp indirmekten.... Müthiş bi denge yaa.. Helal olsun mühendisine...

Kuzey abi fiyatını yazman deöiştim yaa , umutlarım yıkıldıı :)
AMA ÇOK ABARTIYORLAR YAA , KAR GÖZLERİNİ BÜRÜMEMELİ BU KADAR... BİRZ İNSAFLI OLMALILAR 30000 :(

çok güzelde bunların şarjı çok az gidiyo normallere göre bildiğim

Merhaba arkadaşlar
bu linkteki ürün isterseniz akülü sandalye
isterseniz merdiven çıkaran bir sandalye halini alabiliyor

topchair_latest_model.jpg

bu koydugunuz linkdeki ürün hakkında daha ayrıntılı bilgiye nasıl sahip oluruz.. verdiğiniz site ingilizce.. don't speak english

ticaret isin icine girince engelli engelsiz dagci bayirci kimseyi dinlemiyorlar
turkiyede kac milyon engelli var dunyada onlarca milyon degilmi maksat dert
para kazanmaktir gerisi teferuattir onlar icin...

alperen :)) ben sandalye ureten firmaya bunu sordugumda ilk defa siz sordunuz
elimizde bir tane var talebi yok demislerdi talebi nasil olsun engellide para ne gezer...

niye makul fiyattan satıp sürümden kazanmazlarki, ekonomiden anlamam fakat, bunu engelliye ulastirmanin bir yolu olmali ve bu yolu kolaylaştırmalılar, bu görev her kiminse yapmalı... haklı değilmiyim kuzey abi :)

Üst Alt