Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Muvafakat ne zaman ve hangi hallerde istenir? Tekrar atanmak istiyorum..?

uguratakancc

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2018/2 EKPSS atamasında yerleştikten sonra Yer Değiştirme hakkımı kullanarak Adana MEM'e oradan da İlçeye hizmetli kadrosunda geldim. 2020 EKPSS ile tekrar farklı bir ünvanla atanmak istiyorum. Olacak olan süreci şöyle tahmin ediyorum.

a- X İline atandım diyelim, ikamet ettiğim ilçede çalışmak istediğime dair dilekçe vereceğim.

b- Kabul edilirse beni Adana emrine verecekler. Adanaya gerekli evrakları teslim edip beklemeye başlayacağım.

c- Kararnamem çıkınca (Tahminen Adana da beni tekrar İlçeye verecektir.) da o kararname ile birlikte ilçede göreve başlayacağım)

Sorularım şunlar ;

1-Bu sürecin hangi aşamasında benim kurumdan Muvafakat almam gerekir ?

yani ben en son göreve başlarken yine aynı kurumda olacağım için muvafakat gerekir mi ?

2- İşler planladığım gibi gitmedi diyelim ki beni vermediler şuanki kurumuma göreve başlamaz isem ne olur şuanki memuriyetime bir zararı olur mu ?

3- Adaylığım kalkmış bir şekilde mi göreve başlarım yoksa yeni kadromda da tekrar eğitim almam gerekir mi ?

4- 1 ila 1.5 yıl arasındaki hizmet süremi yeni ünvanımada eklerler mi emeklilik açısından hangisi baz alınır ?

Üst Alt