Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Müzik indirme programı istiyorum..

• Konbuyu başlatan kutup yıldızı
  • Başlangıç tarihi
K

kutup yıldızı

Bearshare dışında kuRulumu kolay basit,müzik indirme programı bilen varsa yollasın arkadaşlar.Virüslü olmasın ama:):eek:

''LimeWire''.... BUNU DENEDİNİZ Mİ?

link şuanda yollayamıyorum çünkü iş yeribndeyim ve çoğu siteyı acmıyor :(:( ama google ''LimeWire'' yazarsanız ilk çıkan linkten indirebilir yada programa bakabilirsiniz....

:):) eskiden cafe işletiyordum ve o zamanlar çok kullanmıştım ve çok beğenmiştim ama çok uzun zamandır kullanmıyorum o yüsden şuanda nasıl çalıştığı hakkında bir bilgim yok ama inşallah işinize yarrarr..:):)

Limewire'ın lisansı iptal edildi ve artık kullanım dışı bir program. Yani geçen seneye kadar öyleydi. Şu an ki durumu ne tam olarak bilmiyorum.

Bu konuda ARES diye bir programı deneyebilirsiniz.

Ufak bi uyarı, bu tür müzik, video indirme programları ortak paylaşıma açık olduğundan müzik indireyim diye virüs doldurabilirsiniz bilgisayarınıza

Müzik paylaşımları konusunda sıkı takip geliyor diye haber duymuştum. Nerde sosyal paylaşım sitelerinde müzik paylaşılırsa ya da kim bilgisayarına indirirse anında tespit edilecek deniyordu.. Girip youtube da dinlemek en iyisi sanırım:)

O proğramlar kişisel bilgisayarlar arasında paylaşım yapıyor ama Akının dediği gibi müzik diye virüsde indirebilirsiniz..

Capricorn;

programı indirdim ama evet çalışmıyor.şarkı indiremedim.en iyisi you tube,den dinlemeye devam:(.ha bide şunu sorayım.bu izlediğimiz videoların üst tarafında mavi yazıyla bazı pclerde görüyorum.videoyuindir yazısı var o proğram ne?

Proğram lisanslı satın almanızı istiyo sadece..:)

mac72;

ne yapmam lazım o zaman ben 1 ay deneme diye indirdim.net anlıyacagım dilde kısa özetle anlatın nsl olacak erciiiiiiiiiii

Deneme sürümleri kısıtlı kullanmanıza izin verir full olarak kullanmak için lisans satın alıp kullanmanız ya da internetten crack ya da serialini bulup kullanmanız gerekir..Haa o vakitte müziği mp3 olarak indirmenize izin vermez klip olarak indirirsiniz..

ee zaten ben klip olarak indirmek istediğimde bana seri numarası istedi mp3 olarak istemedimki

tamamişte siz deneme sürümünü kullanıyorsunuz indirmek için satın alın diyor.

bunlar kredi kartı diyor tmm pes :(:( müzik indirmiyorum

slm yolladım size
Internet Download Manager ücretsiz indirin kurun

arkadaşlar hepinize tşkr ederim.bu programları tek tek indiriyorum kimi kurulmuyor kiminde satın al çıkıyor karşıma.en iyisimi ben buna bir format attırayım hem yavaşlaması gitsin hemde istediğim programları saglıklı kurdurayım.pc de sorunlu sanırım:(

Üst Alt