Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Müzikallerden

Veritas

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
TRT'nin tek kanal olduğu dönemde en sevdiğim şey müzikalleri izlemekti. Geçtiğimiz haftalarda iş yerindeki Japon stajyerimiz fark etti ki; ofiste bir şarkı mırıldanmak istesem bu şarkıları genellikle müzikallerden seçiyorum. :eek: Daha önce bunun farkına varmamıştım, ama sanırım izlediğim o müzikallerin hala büyüsündeyim. :rolleyes: Bugün de kütüphanemdeki kitaplarımın tozunu alırken yine bir tanesi takıldı dilime.:eek::eek:

Bu gereksiz bilgiden sonra :cool: video geliyor. :)

Eh.. ben de hüzünlü bir katkıda bulunayım bari...

Andrew Lloyd Webber'den Cats Müzikalinin unutulmaz parçası

Çok etkileyiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Cats Müzikalini izleme fırsatı bulmuştum. :eek: Gittiğim bütün müzikallerin broşürlerini saklıyorum. Şimdi baktım da 1998 senesinde izlemişim.

O zaman Andrew Lloyd Webber ile devam edelim... :)

Neşeli bir şarkı: Gelmiş geçmiş en muazzam Rock Operası Jesus Christ Superstar 1973 çevrimi filminden King Herod's Song

Metepe :) Bana gittiğim bütün müzikallerin broşürlerini indirttin. :) Jesus Christ Superstar ilk izlediğim müzikaldi. :D Senesini bulamıyorum maalesef. :( Broşüre yazmamışım. Herhalde o zamanlar yılları yazmak aklıma gelmemiş.

1999 senesinde gördüğüm bir başka müzikalden o zaman. Daha da eğlenceli. Comes from ABBA :) Mamma Mia! Money money money

Nerede gittin bunlara yaw... Türkiye'ye geldi de haberimiz mi olmadı? :confused:

O kadar eski tarihliyse bu sürümü izlememmişsindir.

JCS 2000 yılı Broadway çekimi filminden...

Vaaay bunu izlememiştim. Çok iyiymiş! Hepsini Londra'da gördüm. Gördüklerimin en kötüsü de Starlight Express.ti. Patenlerle yapılan bir müzikal. Çok çok çok kötüydü. Sanırım 4 yaşından beri buz pateni yapan biri olarak, annemin eteklerini çekiştirmiş olmalıyım. :)

Mamma Mia'yı izledin mi? :eek:

Dur bak bir tane de Chicago müzikalinden gelsin. :)

Vaaay bunu izlememiştim. Çok iyiymiş! Hepsini Londra'da gördüm. Gördüklerimin en kötüsü de Starlight Express.ti. Patenlerle yapılan bir müzikal. Çok çok çok kötüydü. Sanırım 4 yaşından beri buz pateni yapan biri olarak, annemin eteklerini çekiştirmiş olmalıyım. :)

Mamma Mia'yı izledin mi? :eek:

Mamma Mia'yı film olarak izlemiştim.. (2008 versiyonunu).. Bir de ABBA filmini hatırlıyorum.. 80 lerde falandı galiba...

Jesus Christ'ın bu sürümü oldukça iyidir.. İnternette DVD/Divx olarak bulunabiliyor. Ama en iyi sürümü müzik CD'sidir. Onda Ian Gillan gibi isimler söylüyor şarkıları... Sanıyorum 1970 falan olması lazım.

Bu arada; acaba Sezen Aksu'nun yeni şarkısı Unuttun mu Beni'nin girişi neden Phantom of The Opera main theme ile tıpatıp aynı? :cool:

,

Dur bak bir tane de Chicago müzikalinden gelsin. :)

.

Bunun dvd sini izlemiştim.. 5-7 yıl önceydi sanırım.. Galiba Catherine Zeta oynuyordu... Ama müziklerini çok önceden dinlemişliğim var.

Metepe, buna "esinlenmek" adını veriyorlar. :) Arkadaşlarım da söylemişti bunu daha önce ama nedense ben bir türlü benzetemiyorum. Benim kulakta bir aşınma var sanırım. :)

Hottest show diye lanse etmişler Avustralya.da :D

22. saniyeden sonraki kısım ile "Unuttun mu beni" kısmı "esinlenmekten" öte... Ritm ve enstrumanlar değiştiği için tanımak kolay değil.. Kalanı da bir yahudi şarkıcının Ya Habibi isimli bir şarkısından "esinlenmiş" sanıyorum. :p

Phantom of The Operayı da araya sıkıştıralım bari... :cool:

Sıkıştır, iyi oldu bence. :D
Ya benziyor biraz ama kimsenin oturup da Phantom of the Opera'dan birşeyler çalacağını düşünebiliyor musun? Yuh derler adama! :eek: Demezler mi? :rolleyes:

Valla Sezen yuh deneceğin ötesinde bir sicile sahip olduğu için insanlar pek yadırgamıyor artık.. Zaten bu kısım 1 duble olduğu için "alıntıdan" sayılmıyor.. :) :) Dediğin gibi esinti olup geçiyor... :)

Hakkını vermek lazım ama.. aranjmanı çok iyi olmuş.. İyi de söylemiş.

Müzikalden sayılır mı bilmem ama buraya Pink Floyd - The Wall koymazsak ayıp olur.

1 duble :) Güzelmiş. :)
Valla ofiste en çok dinlenen şarkılardan biri olur kendileri. Tüm kızlar hastasıyız. :rolleyes:
Hadi bi tane daha müzikal koy. :eek:

Son olarak... Grease olmazsa olmaz elbette

Bunu unutsaydım kendimi affetmezdim... :eek:

Jack Nicholson dahil pek çok kişiyi üne kavuşturan Little Shop of Horror filminin 2. sürümünden Steve Martin'in süper performansıyla The Dentist:

Müzikali izlediğim yılı söylüyorum ;) 1997. Teşekkürler "son olarak" :eek:
Bütün şarkıların sözlerini ve bazı şarkıların da danslarını bildiğimi söylesem. :rolleyes: Çocuktum o zamanlar. :eek:

Diğerinin yılı da 1986! Gereksiz bir bilgi daha :D

Bi dakka.. bi tane daha geliyor...

Meat Loaf, Tenacious D, merhum Dio.. üçü bir yerde: Pick of Destiny

Bu müziğe şeytanın müziği diyen babanın kafasını klozete sokup sifınu da çekmek lazım.
Muhteşemdi!

Ayrıca bu Jack Black denen adama da hastayım. Ne yalan söyleyeyim. :)

O zaman aynı filmden The classico.. biraz edepsiz ama extraordinary.. :)

Meat Loaf'a öyle bir şey yapabileceğini hayal edemiyorum... :D :D :D

Gerçekten çok edepsizmiş. :) Bunu izlememiş olmama inanamıyorum şu an. Yarın ilk işim bunu izlemek olacak. Bach'ın cello suitlerinin hayranı biri olarak bir Bach'ın bu hale gelmesi çok enteresandı. :D Telif almışlar mıdır? :D

O zaman finali vermeyeyim... :) Kitabı sonundan okumuş gibi olma... :p

Yok verme. İzlemem lazım. İzleyince de ben veririm artık finali. Olmaz mı? :D

Ok.. ben Little Shop of Horrors'dan devam edeyim o zaman...:)

Tenacious D in The Pick of Destiny bulunmuştur. :) Sadece 93 dk. Bu gece bile izlenebilir.
Bu arada Little Shop of Horrors'ı izlemeyen birinin mutlaka ve acilen listesine eklemesi lazım.

Müthiş bir aşk şarkısı.. Avare Mu filminden.. Ay bize bakmazken...

Sen Raj Kapoor'a takılmışsın.. Ben kadının mimiklerine hasta oldum... :)

Aynı filmden parlayamadan sönmüş bir başka yıldız: Bej Gözleri söylüyor...

E görür görmez aklıma o geldi. :D Bollywood'daki kadınların sesleri hep böyle soprano :p tadındadır nedense.
Paydos ediyorum. İyi geceler.

İyi geceler...

Oliver Twist 1968 ile bitirelim: You've got to pick a pocket or two

Olmaz ki... Grease'i unutmuşum. :mad:

:) Biraz neşelendim bak bu sıkıntı dolu günde!

Üst Alt