arkadaslar bildiğiniz gibi ismi lazım değil firmanın sgk"ya verdiği fiyatlar sonucunda son bikaç senedir yerli malı, ama avrupa kalitesinde(!) sonda kullanmaya mahkum edildik.. sonda ve kit yani.. hatta bu ismi lazım değil firmanın kendiside engelli patronuna urettiği kitlerin lofric"le arasındaki farkı soylediğinizde, hareketli ufak parcayıda imal etmesi gerektiğini soylediğinizde.. cevabıda "benim bu işten kazancım ne olacak??" oluyor!! buda ayrı bi konu zaten ama bunu gazeteye yazmak lazım.. neyse arkadaslar orayada gelicez.. ama bu arkadasımıza urettiği my cath ve hi slip arasındaki farkı soylediğinizde kesinlikle kabul etmiyor, ikisininde aynı oldugunu pazarlama taktiği(nasıl bi taktik ise) oldugunu savunuyor.. hatta lofric vb ithal markalarla pazarda rekabet halinde oldugunu ve onlardan cok sattıgını soyluyor.. nedense kalitesiyle değil fiyatıyla satıs yaptıgını kabul etmiyor.. heleki turkiyede!!
velhasılkelam mycath ve hislip arasındaki farkları yazılı olarak istiyor.. ben kendi fikirlerimi iletcem ama sitede aynı dertlerden muzdarip arkadaslar varsa onlarında fikirlerini iletmek isterim.. oturanboga için sorun olmazsa bu sayfayıda oldugu gibi yollarım firmanın sahibine..
neyse benim yorumlarım:
hi-sliple kıyaslandıgında my-cath"teki eksiler
1-su soketleri,patlatmakta zorluk
2-ambalajlar,su soketini patlatıyorsunuz ambalajda patlıyor ve ustunuz ıslanıyor,tak yapıp tekrar ambalaja koydugunuzdada kirli su damlıyor
3-jel oranı, kayganlıgı daha az
4-sebebini bilmiyorum ama tak yapıp cıkarttıgınızda my-cath"in ucu kanlı cıkıyor...
cevapları ilgili arkadaslardan bekliyorum..
p.s: birde su ozurluler idaresi baskan yardımcısı olan bayan arkadas ne oldu? eski baslıklarıda bulamadım... herhalde bizler için calısmaktan fırsat bulamıyor siteye girmeye(!)
velhasılkelam mycath ve hislip arasındaki farkları yazılı olarak istiyor.. ben kendi fikirlerimi iletcem ama sitede aynı dertlerden muzdarip arkadaslar varsa onlarında fikirlerini iletmek isterim.. oturanboga için sorun olmazsa bu sayfayıda oldugu gibi yollarım firmanın sahibine..
neyse benim yorumlarım:
hi-sliple kıyaslandıgında my-cath"teki eksiler
1-su soketleri,patlatmakta zorluk
2-ambalajlar,su soketini patlatıyorsunuz ambalajda patlıyor ve ustunuz ıslanıyor,tak yapıp tekrar ambalaja koydugunuzdada kirli su damlıyor
3-jel oranı, kayganlıgı daha az
4-sebebini bilmiyorum ama tak yapıp cıkarttıgınızda my-cath"in ucu kanlı cıkıyor...
cevapları ilgili arkadaslardan bekliyorum..
p.s: birde su ozurluler idaresi baskan yardımcısı olan bayan arkadas ne oldu? eski baslıklarıda bulamadım... herhalde bizler için calısmaktan fırsat bulamıyor siteye girmeye(!)