Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Myastenia Gravis ve göz rahatsızlığım var. Hangi oranda rapor verilir?

steeple

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Nöroloji-(MYASTHENIA GRAVIS

Sol göz : 1 mps
sağ göz : 1 mps
korneal opasite (2 gözde)
2 göz kapağından 4 kere ptosiz teşhisi ile ameliyat oldum.rapora yazılan tam yazıyı okuyamadığım için bu şekilde yazayım dedim.
Rapor oranı kaç çıkabilir göz için

Evet buna acil cvp bekliyoruz artı bide yürüme güçlüğü ekleyelim buna

İkbal hanım EMG testi yapılacak Sürekli özel doktorda emg testi yapıldığı için elimde emg sonucu yok Heyet raporu EMG testi yapılana kadar işleme konulmuyor Doktor bey keşke elinde olsaydı dedi Malulen emeklilik için başvuru yapacağım çünkü.
4x2 MESTİNON(60mg)kullanıyorum..Heyette şimdilik tespit edilen konuyu resim olarak yüklemek istedim Yükleyemedim siteye İlginiz için teşekkürler

Ben tskr ederim bende 6×1mestinon kullanıyorum ondan çok mrk ettim

steeple

Maluliyet cetveli'Nde ilgili bölüm şu şekilde:

11. Myastenia gravis ile birlikte:
A. Tedavi altında olmasına rağmen konuşma, yutma veya nefes almada belirgin güçlük olması
veya
B. Tedavi altında olmasına rağmen, dirence karşı olan tekrarlayıcı eylemde yer alan ekstremite kaslarında belirgin motor zayıflık olması.

@OturanBoğa merhaba siteye yeni üye oldum arkadaşlar.

aranızda myastenia gravis hastası olup özürlü raporu alabilen var mı.

ben 2013 yılında kontrolümün devam ettiği hastaneye dışkapı e.a.h. başvurdum %28 vediler.
2016 temmuzda sağlık il müdürlüğünce itiraz ettim Keçiören e.a.h. ikinci muayeneye yolladılar 01/02/17de sağlık kuruluna gireceğim ama korkuyorum ya bu seferde aynı oranı verirlerse diye.
(göz pitoz %10 yazmış - nöroloji destekle yürüyor demiş. göğüs astım teşhisi %20 yazmış )
veee sonucu telefonda öğrendim toplamda %51 vermişler

1 yıl konturol demişler itirazlarda sonucu elden teslim etmiyoruz il sağlığa göndereceğiz dediler üçüncü bir hastaneye sevk olacakmış sanırım il sağlık müdürlüğünden yazı işyerimemi gelecek bilen var mı?

Üst Alt