Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

mynet mydert oluyor

.mka

Aktif Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
2
mynet e mail 02 / 07 / 2019 tarıhınden ıtıbaren ücretli olacakmıs standart yıllık 50 cafcaflısı yıllık 90 lira bedava mailler varken napmaya çalışıyor mail için anasayfaya giriyok bı tonda gezınıok.paralı ederlerse kım gezecek saçmalıyorlar resmen
[COLOR=inherit !important][FONT=X-LocaleSpecific]

[/FONT][/COLOR]

tam karşılığı olmasa bile mynete yakın bir muadili var msn.com

buradan hotmail hesabını ücretsiz veriyorlar ben kullanıyorum

haber, eğlence astroloji vs. var ötekisinde olduğu gibi.

mynet'in devri bitiyor .

Artık eskisi kadar takip edilmiyor .
-mka 'cım Sol gazetesi oku diyeceğim ama sen de domates gibi alerji yapıyor :cool:

mynet'in devri bitiyor .

Artık eskisi kadar takip edilmiyor .
@-mka 'cım Sol gazetesi oku diyeceğim ama sen de domates gibi alerji yapıyor :cool:

:D
ben ortaokul sıralarında azız nesısın kıtaplarından okudum.sana tavsıyem ne tamamen sağ ne tamamen sol okumayacan harmanlayacan aynı olaya nasıl tepkı vermısler senı ıkna edecek türden mı o na bakacan

buradan hotmail hesabını ücretsiz veriyorlar ben kullanıyorum

hotmailde çok reklam oldugunu mrsajları göremedıklerını söyluyorlar

Life
chrome değil firefox ve opera kullanıom onlardada adblock reklam önleyıcı var ve süper eklentıler.hotmaili açınca içindekı maıller reklamlardan bulunmuyo dıenler vardı ondn dedım.genede teşk ederm belkı chrome kullanan bı arkadşın işine yarar bahsettıgın reklam önleyıcı

Üst Alt