Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MYO 4 kanallı protezin tüm ödemesini SGK yapıyor mu?

kolsuzadam

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bir şirketle anlaştım hiç para ödemeden cebimden para cikmadan 4 kanallı MYO dirsek altı protez yapicaklar devletten ödenen para yeterli dediler bunun altında birsey aramalimiyim ne kadar ödeme yapılıyor devlet tarafından lütfen yardım

@kolsuzadam

Mrb benimde sol kol dirsek altı ampute bende protez yaptırmak istedim fakat maddi durumum kısıtlı olduğu için vazgeçtim. senin anlaştığın şirketle benimde irtibata geçmemi sağlayabilirmisin bende faydalanmak isterim :)

bide anlaştığınız şirket manisa damı ben 1 yıl manisa merkezde kaldım sürekli gidip geliyorum

yardımcı olursanız memnun olurum :)

bende işkazası sonucu sagkol dirsek üstü amputeyim malulen emekliyim emeklisin diye 4 kanallı myoelektronik kolu protezciler SGK nın ödeme yapmadığını söylüyorlar bilgi verirseniz sevinirim

Erdoğan Hasan internette araş tırayım size olumlu olumsuz dönerim, ben sürekli bayılı yorum bu nedenle dışarı çıkamıyorum!

teşekür ederim çilem01 arkadaşım

slm kolsuzadam arkadaşım benimle irtibata geçersen sevinirim 05445046424 benim numaram beni senin protezciyle tanıştırırmısın veya yetkilinin numarasını bana iletirmisin teşekür ederim

Üst Alt