Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Myo-Blast vitaminini nasıl temin edebilirim?

ahmetbeytar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,
Yeğenim Müsküler Distrofi. Kayseri'de bir nöroloğa yeğenimi götürdüm. Bana Myo-Blast isimli vitamini önerdi. İnternetten bulabileceğimi de söyledi. Ancak, o kadar uğraşmama rağmen vitamini bulamadım. Daha doğrusu sipariş edemedim. Zira ürünü satan firmanın sitesine girmeme rağmen Türkiye'ye sipariş etme konusunda sıkıntı yaşadım.
BU VİTAMİNİ NEREDEN BULABİLİRİM? Eğer Türkiye içerisinde bir yerse adresini, internet aracılığı ile ise, linkini (Sipariş edebileceğim) verebilir misiniz?
Teşekkür ederim.

myo 029 ile myo blast'ı karistirmayin

myo 029 degil degilmi o... myo blast vucut gelistirmek isteyenler kullaniyor agirlik kaldirma esnasinda atlet yapili vucuda kavusmak icin kullaniyorlar... myo 029 ise bir ilac ve cok tesirli bir ilac ancaaak henuz insan denemeleri yapiliyor siz diyin iki ben diyeyim uc yil kadar sonra kullanmaya baslariz biliyorsunuz burokratik engeller cok uzatiyor sureyi biraz insafli olsalar sure kissalir... myo 029 ile myo blast'ı karistirmayin yegeninize yardim edeyim derken zarar verirsiniz...

11.Kashastalıkları kongresinin ardından..

11.Dünya Birleşik Kas hastalıkları kongresi bitti.
Yazıştığım / ismin duyduğum ya da yeni ama tedavi ve bakım sürecinde etkili birçok kişiyle karşılaştım. Toplantılara katılan kardeşim Dr.Atila Durmuş'a da burdan teşekkür etmek isterim. Gelişmelerin bu kadar yakınında olmak tedaviye bu kadar yakında olmak gerçekten heyecan vericiydi. Anlatılanlar sanki şu anda karavan atan ama çok yakında hedefini vuracak bir askerin konuşmalarını andırıyordu. Hepimizin tanıdığı simalardan Prof.Piraye Serdaroğlu. Prof.Haluk Topaloğlu orada koordinasyon görevlerini yapmakta idiler. Dr.Atila Durmuş'un orada bulunma sebebi ise sadece Duchenne Muscular Dystrophy ile ilgili dişe dokunur gelişmeler var ise yakalamak ve kontakları sağlamak idi.
Ben sadece Halk gününde Çarşamba günü orada idim, Perşembe günü ise Biolog Dr.Matsuda ile görüşebildim.
Arkadaşlar, Matsuda'nın 3 altın önerisi oldu. Lütfen siz de bunları DMD'li çocuklarınıza uygulayın.
1-Günde 600mg C vitamini , günde 10mg E vitamini verin.
2-Bol miktarda Kalsiyum ve Çinko'su bol yiyeceklerle besleyin Çünkü bunlar hücre zarlarının onarımına yardımcı olur.
3-Pasif egzersizleri mutlaka ama mutlaka yapın Çünkü bu hareketler hareketsizleşmeyi önleyecektir ve vücudun içindeki sıvıların sirkülasyonu için son derece önemlidir.

Myo-Blast

Bu vitamini Kayseri'de hangi doktor size önerdi.Myo-Blast vitaminin kaslara iyi geldiğini ve geliştirdiğini duydum ama Türkiye'de bir yerden temin edebilceğimizi sanmıyorum...

selam

Birisi yazmış ki bu ilaç myo 029 deği mi diye ? Değil tabiki isimleri bile farklı yani.Ayrıca MYO 029 adlı ilacı üreten firmaya mail attım ve piyasaya çıkmayacakmış.
Gelelim myo blasta. Bu ilacı da dmd li biri kullandı ve işe yaramadı. Ahmet abinin yegeni. Amerika da doktora yapan genetik mühendisi arkadaşlarım da bu ilacın tam bir shit oldugunu söyledi. İşe yaramaz dediler. Ayrıca bu bir ilaç değil. Yardımcı bir madde vitamin gibi bir şey.

myo 029 ilacı diye bir şey olmayacagı icin kısa bir tercüme yaptım senin için. 129 yetişkin kas hastasına deney yapmıslardı. Ve zaten ben de o sıralar deneyin sonuclarını bekliyordum. ama yayınlanmadı. Ki zaten myo 029 üretilmeyecek iptal edildi. Demek ki işe yarıyordu. Ben çok ümitliydim. Benim kimseye güvenim yok. ilaç üretenlere de. Bizi kimse düşünmez. milyar dolarlık piyasa ilaç piyasası. Bizleri iyileştirip de napacaklar. Doktorlara, vitamincilere, bir işe yaramayan ilaçlara tonlarca para veriyoruz. Vitaminiymiş, carnitinmişi ıvır zıvır saçma sapan şeyler

saçmalamışsın kardeşim.doktorlar zaten kendileri diyor şu an tedavi için kullanılan ilaç yok diye.carnitienne kas yapmaz ama kilo almanı engellemede rol oynar hareket edemediğin için.yabancı kashastalıklatrı sitelerini takip etsen konuştuklarının hiçde doğru olmadığını anlarsın.adamlar her hafta toplantı yapıyorlar bu hastalık için.türkiye bu hastalık iççin ne yapabilirki şimdiye kadar 1 gram ilaç buluşu yapamadığı gibi.hıh

Baran düzgün konuş. Ben seni düzgün konuşturmasını bilirim yoksa. Ayrıca ben carnitine kas yapar ya da yagları eritmez demedim. Sonuçta bunlar yardımcı maddeler. Tedavi etmezler ve bir işe yaramaz bu yüzden. Ben doktorlar tedavisi var dedi mi demişim. Tedavi edemiyorlar ama gözucuyla bakıp 200-300 ytl almasını biliyorlar. Sen sanırım güzel fikirler beyan edemediğin için beni kıskandın ve direkt saçmalamıssın diye başlamıssın yazına. Ezik bir insan olma. Kendini geliştir. Ya da sanırım sen dikkatli okumadın yazığımı. Ya da algın zayıf.

Arkadaşlar burada birbirimizle kavga etmenin bize hiç bir faydası yok.Gökce,ilaç piyasasının işleyiş mantığı,doktorların şöyle bir bakıp 200-300 ü ceplerine idirmesi hepsinde haklısın.Diğer hastalıklardada yıllarca kullanılan bir ilacın yıllar sonra o hastalığa iyi gelmenin yanısıra daha ciddi başka sorunlara yol açtığı bulunarak piyasadan kaldırılmasına az şahit olmadık hepimizde.En azından kas hastalığında bu şekilde bir ilacı piyasaya sürüp bizim için daha kötü yan etkiler ekstra zararlarla bize nagatif bir etki bırakmasından hala çalışma aşamasında olan hepimiz için bir ütopya gibi görünsede bir parçada olsa umutla yinede güvenimizi tıbba farmokolojiye karşı yitirmememiz gerektiği kanısındayım.Kendi adıma gerçekten gerekmedikce ilaç kullanımına karşı birisiyim ama gökce senide söylediğin koenzimin minimalde olsa faydasını gördüğümü söyleyebilirim henüz 1 ay olmadı kullanmaya başlayalı ama kasların yorulma sürecini biraz daha uzatabildiğini gözlemliyorum sanki kendimde tekrar söylüyorum minimal bir fayda bile bizim için faydadır ama bunu hissetmek için kullanacağımız ilaç türü maddelerin yan etkilerinide dikkate alarak kullanıp kullanmamayı düşünmeliyiz.

kavga yok

kanka kavga olur mu burda. ama kimse saçmalamıssın dememeli.

Üst Alt