Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MYO Elektronik dirsek altı kol protezi taktıktan on dakika sonra kolumda uyuşma..?

memo57537

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar, bu hafta myo elekronik sol kol dirsek alti protez yaptirdim. firma otto bock almanya. fakat protezi taktiktan 10 dk gibi bir süre sonra kolum uyusuyor ve protezi hareket ettiremiyorum. tekrar cikarip 15-20 dk dinlendikten sonra takiyorum yine 10 dk sonra kolum uyusuyor..
böyle bir konu basindan gecen var mi. caresi nedir bu kolun protez icinde uyusmasinin..

saygilarimla..

Henüz çok yeni olduğu için kolunuzla uyum sağlayamamıştır bence. Eğer aşırı bunaltmıyorsa, ciltte ciddi ve acılı kızarıklığa yol açmıyorsa, bence zaman içinde düzelecektir.
Yaptırdığınız yere sordunuz mu?

sanirim cok dar ciltte kizarma oluyor.. onlarada söyledim gördülerde uyusup haraket etmedigini.. zamanla alisacak dediler ama bilmiyorum..

yaptırdığınız kolu ssk mı karşıladı sizmi benimde dirsek altı iki kolumda yok.faydasını görewbiliyomusunuz protezlerin ne kadarını kullanabiliyosunuz

Yanlız kurt arkadaşım...MYO Elektronik dirsek altı kol protezi ssk ödeme yapıyor... ama daha gelişmiş kol ihaleleri cok yakında başlıyacak.. ben sizi haberdar ederim..

Tabiki faydalı .. protezdeki kullanma guncel hayattaki hersey.. sigaranı cebinden cıkartıp yaka biliyorsun yemegini yiyorsun bardagını tutuyorsun üsttünü giyine biliyorsun..yani biraz agır yapa biliyorsun bunları ama yapa biliyorsun kimseye muhtac olmuyorsun......yani olmalı

Tek bişe daha bunların olmasını istiyorsan ,,azimle daha iyi kullanmaya kararlı olman kafi..

merhaba

arkadaşlar bnmde bu tür bir sorunum war.sağ dirseğim 5 sene önce donduruldu ve asla eskisi qibi olamayacak.ancak dirsek protezi ile hareket ettirme şansım olduqunu söyledi bi doktor.ama daha sonra tekrar dondurulma qerekebilirmiş.dirsek protezi hakkında yeteri kadar bilgim yok.bana yardımcı olursanız sevinirim

kemiği protezle değiştiriyorlar.universiteler yspıyor sanırım. google de elbow prothesis diye tarat.univ. ile ortopedi ile konuş.

merhaba benimde sol dirsek altından kolum yok bnde yaptırmak istiyorum myoelektronik dirsek ancak yazdıklarınızı yenı görüyorum ve kullanışlı mı şuan rahat edebiliyormusunuz ve dirsekten nasıl hareket ettiriliyor ?

ssk pretez ihalesi hangi firmada, ankara firmalarının anlaşması varmı ssk ile...

Üst Alt