Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MYO veya biyonik kol protezi kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

muhammedyuksl

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
MYO veya BİYONİK kol protezi kullananlardan yardım ? Kol protezi taktıracagım bıyonık kol taktırmayı dusunuyorum kullanan uyelerımız var mı varsa memnun kaldılar mı 3 parmak myo veya biyonik yorumlarınıza ıhtıyacım var

Ek Ödemesiz Myoelektrik Kol Protezi Uygulaması

Myoelektrik kol protezlerimiz Çin menşeli olup Türkiye standartlarında OEM olarak üretilmektedir. Kendi firmamızın markası altında piyasaya sunulan bu protezlerimiz oldukça yüksek kalitede olmasına rağmen çok daha uygun fiyatlara hastalarımıza uygulanabilmektedir.
2011 yılından bu zamana yapılan uygulamalardan elde ettiğimiz geri dönüşlerde %90 hasta memnuniyeti verileri elde edilmiştir. Ayrıca fonksiyonellik ve ek donanımları ile diğer bütün elektronik kol protezi üretici firmalardan daha fazla seçenek sunarak, kişiye özel istekleri karşılamaktadır. Bu özel istekler; 5 parmaklı şase, su geçirmezlik,2 boyutlu başparmak, internal batarya, ve eliptik insan bileği tasarımı olabilmektedir.

Uygulanan bu protezler; Sosyal Güvenlik Kurumu’ nun hazırladığı ödeme listesinde belirtilen fiyatlar baz alınarak hastanın şahsına fatura edilmekte ve vekalet takibi yapılarak peşinat alınmaksızın ödemesi kurum üzerinden alınmaktadır. Protez uygulaması öncesi ya da sonrası, hastadan hiçbir şekilde peşinat veya ek ödeme alınmamaktadır.

Ayrıntılı Bilgi İçin : 05436703306 Osman ADALI

Ssk emeklisi alabiliyormu? 10 yılım doldu ottobock dirsek altı iki kanallı kullanıyorum. Sgk emekli olduğum için yenisini vermiyor. 5333539887

Üst Alt