Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Myopati tanısı ck 7190 ortaya çıktı. Ne önerirsiniz?

ChuzTR

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Ck ve lhd değerim çok yüksek çıktı ck 7190 lhd 2000 çıktı, emg de müpler görüldüğü belirtildi myopati denildi. Türünü saptamak için biyopsi gerkiyormuş fakat zaten tedavisi yok uğraşmak istemiyorum düzenli beslenip spor yapmak istiyorum hazır ilerlememişken hala yürüyebiliyorken

bir de aşırı güçsüzüm güç verecek vitamin vs. Var mıdır

öncelikle cok gecmıs olsun.bende kas hastasıyım.bıyopsıyı bıran once yaptırmalısın cunku kas hastalıklarının bırsuru türü var.genetık yada sonradan olabılır.sonradan olduysa ve bagısıklık sıstemıne baglıysa bı takım ılaclarla bagısıklık sıstemını baskılayıcı ılaclar verebılıyolar kortızon gıbı.ona gore tedavı olursun.bıde doktoruna soyle senı hastaneye yatırsın kandakı kas yıkımın düşsün.çünkü çok tehlikeli kanda kalması hergecen gun kasların daha cok yıkılır.ck degerını dusurmeye bak.doktorunun sana folbiol ve b12 vitamını yazması lazım.ayrıca proteinli beslen.duzenlı egzersız yap

bende kas hastasıyım biyopsi nasıl yaptırılıyor

sercan güç kaybı nerde yoğunsa kol/bacak ufak bi kesik açıp kemiğe yakın kas dokusundan çok ufak bir parça alıyolar. Sabit bi sedyede yapılan 10-15 dakikalık bi işlem. Benim bacakta olduğu halde sedyeden kalkıp yürüyerek döndüm. Kolda olduğunda ufacık bi kesik oluyo. Korkulacak bi şey yok.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biyopsi çok kolay bi işlem ya ufak parça alınıyo lokal aneteziyle..

Geçmiş olsun bende kas hastasıyım spora başlıyalı 1 yıl oldu çok faydası var bacaklarım hariç 4 de katladım zamanımın çogunu bacak kasını ayırmama ragmen agrı kesildi güç çok az fark etti. Ama gerisi baya güçlendi spor kesinlikle yap.

Üst Alt