Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nadia 5sp ile uyumlu phonak işitme cihazını nerden bulabilirim?

erkants

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben phonak icom almayı düşünüyorum naida 5 sp ile uyumlu olacak ama hiç bir yerde yok artık üretilmiyor
şimdikiler naida s serisi için üretiliyor şimdi bir çok yeri araştırdım soruşturdum yok buladım bulabileceğim bir yer var mı yardımcı olursanız sevinirim

Ben de almayı düşünüyorum . Ancak bulamazsan da neckloop kullanabilirsin. İşitme cihazındaki telecoil ı kullanır. Ayrı bir adaptör ile de bluetooth lu cep telefonlarına da bağlanabilir. Masrafı da daha azdır.

;Aktif duyu'ya ve duysel'e baktın mı mutlaka vardır elinde. Aktif duyu'da olması şart çünkü ana bayii'ler..
Yoksa Çamlıca'nın dediği gibi neckloop kullanabilirsin

Merhaba kadıköy duyselde vardı. Baktınız mı ?

Ürün hakikaten tükenmiş. Artık üretilmiyor. Bulabilirseniz artık ikinci el bakacaksınız.

nasil olmazmis:rolleyes:
acin phonak sitesindecore platform icom yaziyo:eek:
eger bitek spice serisi icin uretiyorlarsa biz yeni alanlar kazikmi yedik aktifduyu bunu yaparsa tuketiciyi yaniltiyor:mad:

Core serisi içindi bu Icom artık üretilmiyor. Yerini spice serisi için üretilen Compilot a bıraktı.

spicelereride bi moka benzemiyo ama simdi hakcasi
ben bu core nadia 5 i guzelce inceledim kendimce

Aynı cihazı mı kullanıyoruz ? Naida V sp core ? Geçen perşembe arya işitme ye gidip yeniden ayarlattım. İyi ayar yaptılar. Daha iyi duyuyorum şimdi. Önce ayarlıyorlar sonra da ayarlar düzgün mü diye bir başka cihazda inceleyip tekrar ince ayar çekiyorlar. Phonak cihaz ayarlarından memnun olmayanlar bir de arya işitme yi denesin ( ankara için ).

Bu arada yeni Quest serisi çıkacak. Spice serisinin pabucu dama atılacak.

evet camlica bana gore daha iyi bilir diye ondan aldim ben bunu acikcasida spicelerde yuksek ses duyuyorsun sonra birden butun gerekliolani bile olan sesler gidiyor yani biz duymuyoruzki zaten bole birden bire ses kesmesi BANA ACAIP GELDI SIMDI
core nadia 5 te icom uyumlu yaziyor ama

Ses kesmesi ayarla ilgili olabilir. Spice ler esasen core serisinin devamı.
Core naida V ler zaten Icom ile çalışıyor. Ancak phonak icom üretimini durdurmuş. Core işitme cihazlarını üretiyorlar ancak artık Icom üretilmiyor. Gidip sordum artık yeni icom yok ellerinde dağıtıcıların. Compilot sordum ,bunların da core ile uyumlu olmadığını söylüyorlar ancak bir çözüm bulmaya çalışacaklar. Core naida ile compilot u beraber kullanabilmek için.

iste bu oluyomu simdi:confused: cihaz reklaminda icom diyor beyefendiler uretmeden cihazi uretip reklaminca yaziyolar:confused: cozum bulmakla alakasi olaydi bahaneler uretmezlerdi bence:)
hadin hep beraber tuketici haklarina ;)
olmazsa bi kendim muracaat ederim

Tüketici heyeti ne diyecek ki? Üretici firma phonak üretmedikten sonra Türkiyedeki satıcı napsın?

çamlıca;
necloop nasıl birşey kullandınızmı telefon yada müzik dinleye biliyormusunuz parazit yapıyormuş

bbilensoy;
baktım yok

destina 72;
orayada baktım yok

çamlıca;
2 elede ne kadar güvenilirki

shukufe;
öyle görünüyor işitme cihazını aldığımda bilseydim icom olmayacağnı hiç almazdım başka marka alırdım

çamlıca;
evet aynen yerini s serisine bıraktı

çamlıca;
evet aynı cihazı kullanıyoruz cihazımla bir sorunum sorun icom da

çamlıca;
valla iyi olur bir an önce çözüm bulsunlar

shukufe;
bende anlamıyorum cihaz çıkalı nekadar olduki bende cihazı 6 ay oldu alallı
ne olacak şimdi icom yok piyasada

desenize yandi gulum keten helva:( verdigim 2500 lira pesin paranin ustune bi bardak su iceyim icom luksunden umidimi keseyim:( bu cihaz istemedigim sesleri kistiramasamda konusmalar daha guzel bir zaman sonra bvende bu seyleri alir iyi duyanlar sinifina dahil olurum diyodum kaldik baska baharin cihazina:(
olsun ses duyuyorum cok sukur
zaten isitme cihazindaki butun ureticiler bilim degil isitme engellileri nasil sogusleriz diyolar galiba:(
ilk aldigim resound canta780d icin 6 yil once 2850 lira verip ayarlatmaya kalkinca bunu artik satmiyoruz uretilmiyor diye program yukletememistim:(
buda ayniymis koklu moklu:mad:
yeni yeni diye bizim bi suru paralar verip aldigimiz cihazlari eski edip hizmet alamayacakmisiz:( biri programini bilmicek biri lazim gelen parcayi uretmicek:(
tutcaz bizde yeni bi cihaz dusunucez
iyide alamayan garibanlar napcak
en iyisi cihaz icin cok para vermeden ses duyup birazda gurultu onleyen bide otme yapmayan cihaz alicakmisiz ne koklu firma sokermis nede para yetisirmis bu nanelere
gende ses duyduguma bin sukur

erkants, henüz neckloop kullanmadım. Forumda örneğin , hunsal var kullanan ve memnun. Ben de amerikadan sipariş ettim Türkiyede bulunmayan biraz değişik bir tür ürün. Gelince kullanır yazarım tecrübelerimi.
Necklooplara bir bluetooth adaptörü takıyorsunuz ve cep telefonu ile de görüşme imkanı veriyor. Icom olmazsa da neckloop çözümü var. Hem de daha hesaplı. Icom fiyatı 750 liradan az değil ve neckloop + bluetooth adaptörü yaklaşık 180-200 lira.

Kimse ümidini kesmesin lütfen , Erkants bugün buraya size yazdıktıktan sonra teyid etmek için kadıköy duysele sordum.Elimizde yok getirtiriz dediler.Biz babamın cihazını burdan almıştık. İsterseniz tekrar sorarım. Ayrıca phonak almaya karar verdiğimizde bayiileri araştırırken evren işitme diye bir yerde gözüme çapmıştı. Orda icom gözüküyor . Ama net üzerindemi ellerinde varmı bilemiyorum . Fiatıda 535 TL. Burayada bir bakabilirsiniz
Evren Elektonik | İşitme Cihazları Aksesuarları

destina kardesim nasilsin?535 tl yeni icom olmaz bence.muzo icom naidalar icindir.telefonla konusurkan sesi her iki kulaga veriyor.teli kulagina tutmaga gerek kalmior

toshiban nikli arkadasda iki el naida ve icom vardi,satiyordu

Teşekkürler iyiyim Gasanov siz nasılsınız ? Valla babama cihaz bakarken tesadüfen gözüme ilişmişti burası. Phonak bayiisi. Sadece nette gördüğüm bir yer , sanmıyorum 2. el olsun.Öyle olsa 2. el ibaresi koyması gerekir.Elinde varmı yokmu yok mu onuda bimiyorum.Evren Elektonik | İşitme Cihazları Aksesuarları
Ayrıca kadıköy duysel de getirtebiliriz dedi.

sagol ben de iyiyim iyi siteleri var her sey yeni

ama fiyati yuz yuze soyluyorlar

magaza adanadaymis

Evet Adana 'da siteyi iyi incelersen online satışlarıda var. Aksesuar kısmına girersen online olarak 535 TL den alınabiliyor. Phonak yetkili satıcıları olmaları dışında bir malumatım yok ama.

Gasanov;

nerde bulurum bu arkadaşı toshiban'ı ??

muzo ben olsam ikinci el ne cihaz alirim nede icom

destina 72;
evrene mail attım elimizde yok dedi

çamlıca;
Neckloop lar her iki kulağa bağlana biliyormusun telefondan müzik dinleyebiliyormusun bilgin varmı

Henüz bir tecrübem yok necklooplarla ilgili. Hunsal arkadaşımız kullanıyor ona sorabilirsin. Ancak bildiğim kadarıyla necklooplar her iki cihaza da ses iletir. Ancak işitme cihazında otomatik veya manuel telecoil programı hazır olmalıdır.

en iyisi ingeltereden compilot ve ya icom getizdirin 150 evroya

Bahsettiğim ear hook denilen telecoil kablosunu aldım. Kafa kulaklığından daha kaliteli ses veriyor. İnsan seslerini daha iyi anlamaya başladım. Cihazın hemen yanına takıldığından parazit yok. İşitme cihazında telecoil programını açmak gerekiyor. Ses seviyesi kafa kulaklığından daha fazla.

hayirli olsun camlica insallah verim alirsiniz
insan konusmalari daha guzel demeniz hosuma gitti fiatini vede telefondan konusmayi iyi alip faydalanabiliyorsaniz yazin
bellimi olur bende denerim :eek:

Üst Alt