Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nakil öncesi aldığım raporla vergi muafiyetli araç alabilir miyim?

selma57

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benim 2 tane raporum var ikiside sürekli biri nakilden önce almış olduğum yüzde 90 olan sağlık kurulu raporu diğeride nakilden sonra almış olduğum yüzde 46 olan raporum suanda ikiside sürekli olduğu için geçerli ben suanda araba almak istiyorum raporda h sınıfı ehliyet almasına gerek yoktur ve vergi indirimden yararlanabilir ibareleri vardır hangi raporu kullanırsam ben ve 1.derece olan akrabalarım kullanabilir h sınıfı ehliyet alması gerek yoktur ibaresi bulunduğu için alnanan araçta sakat plakası olur mu bide elektrik,su,telefondan vergi indiriminden yararlanabilirmiyim teşekkürler

H Sınıfı ehliyet için size onay verilmediğinden vergi indiriminden yararlanıp araç alamazsınız.

%90 ve üzerinde raporun olmalı. Elindeki %90 raporu ne zaman almıştın?

Velev ki %90 raporla vergi muafiyetli araç alabilirsen, araçta sakat plakası bulunmak zorunda.

Elektrik indirimi yok
Bazı belediyelerde (Ankara) su indirimi var
Telefon için cep telefonu şirketlerinin engeliiler için özel paketleri var. Telekom'Un böyle bir paketi yok

Üst Alt