Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nakil sonrası özürlü personelin kamudaki konumu ne olur?

multeci

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi özürlü olarak atanan bir memurun özürlülük durumu ortadan kalkınca durumu ne olur.
Ben böbrek hastasıyım özürlü memur olarak atandıktan sonra böbrek nakli olduğum zaman özürlülük sona ermiş oluyor benim durumum ne olur işten çıkarılma mı yoksa düz memurlıuğa mı geçirilirim

bilen varsa bilgilendirirse sevinrim

nakil sonrası özür oranın bıraz düşüyor ama

arkadasım nakıl sonrası ozur oranın % 70 oluyor ama devam edyr yanı sıkıntı yapmana gerek yok gecmıs olsun

slm arkadaşlar bu konuyu sadece böbrek naklı olarak düşünmesek ,özürlülk oranı %40 altına düşenler için nasıl olur acaba bilgisi olan varmı????

Rapor oranım düşürülürse memeuriyetime son verilebilir mi?!

slm arkadaşlar benimde %40özürlü raporumvar.suan memurum .işitme rahatsızlığım var her iki kulağımda .maliye rapor oranım düşürürse.memuriyetim için sakıncası olurmu yoksa memurluğum iptalmi olur beni bi aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar..

Gelirler İdaresi Başkanlığı Sağlık Kurulu'ndan herhangi bir nedenle alacağınız %40 altındaki rapor memuriyetinize engel olmaz. Özürlü Personel olarak çalışmaya devam edersiniz. Sakatlık vergi indiriminden, dolayıyla özürlü emeklisi olma hakkından mahrum olursunuz. Çalışmaya dewam ederken toplamda üç defa vergi indirimi için başvuru yapabilirsiniz.

Oran %40'ın altına düşürülenlere dair yazıyorum...

Her şeyden önce memurluğunuzun sona ermesi mümkün değil. Kazanılmış bir hakkınız var. İlle de bi uygulama yapmakta direnirlerse, memurluğunuzu sakat statüsünden çıkartıp, düz statüye geçirirler o kadar. Ki, ben bunu bile mümkün görmüyorum.

Emeklilik ise, ne zaman ve hangi statüde memur olunduğu, memur olunduğu tarihte sakatlığın bulunup bulunmadığı ile ilgili bir şey: Emeklilik

Üst Alt