Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Naklen tayin olan arkadaşlar varsa süreci paylaşabilir mi?

çirkin1

Aktif Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
218
Özellikle kurum değişikliği yapan arkadaşlar; süreç nası işliyor öğrenebilir miyim
Ben izmire gitmek istedim dilekçe gönderdim bakanlığa.kabul ettiler muvafakat istediler bizim kurum da verdi
Merak ettiğim şimdi ne olacak

ne gibi yardım bekliyorsun olumlu herşey gitmek istediğin kuruma senin dosya aktarılır sonradan sana bilgi verilir tayinin onaylanmış 15 gün içinde işe başlaya bilirsin birde yolluk alacaksın bunu ayrılmadan görüş önceki kurumunla gözün aydın tayinn çabuk oldu 3 yıl oldu tayin alamıyorum

suat65
Ewet oldu sağol inşallah darısı başınıza
Öğrenmek istediğim şey aile bakanlığına geçtim şimdi çalışma bakanlığıyla birleşti. Dosya mosya istemediler. Şimdi aklıma geldi acaba iptal falan olur mu

senle ilgisi yok sendn dosya istemezler kurumlar arası mesele o sadece bekle amirin sana bilgi verir.

suat65 kardeşim sen hangi kurumdasın ve neden 3 yıldır tayin alamıyorsun ?

suat65 çakılı kadro olduğu içindir üniversiter,il özel idareler ve belediyeler bu konuda sıkıntılı yerler

Üst Alt