Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nano dekorasyon işleriniz yapılır

umutsuz13

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim bende çogu engelli kardeşlerim gibi engelli biriyim evde oturmaktan 4 duvar arasına kapanmaktan bunaldım ve çalışmaya başladım yaklaşık 6 aylık bir çalışma sonucundan bir inşaat firması ve çok ıyı bir kadro kurduk ustasından cıragına ekıpten ekıpmana herşey mevcuttur.

alçı - boya -kartonpiyer - mantolama - komple tadilat işlerini itinayla yapmaktayız.

Not : Izmir ve çevre illerede gıtmekteyız

tlf no : 0 541 458 13 17 erhan inanç
0 541 623 34 87

guncel....

Arkadaşlar bu ilanı gören okuyan herkese çok teşekkur ederım
bizler herşeyi devletten isteriz veya farklı kurum ve kuruluşlardan ama aramızdan biri bişeyler yapmaya çalıştıgınde hıc yardımcı olmayız... Neden mi çünkü biz hiçkimsenin hıc bır alanda faydalı ısler yapmasını ıstemıyoruz bu yuzdende herşeyı devlet babadan beklıyoruz dilenci gibi ama bızlere mustahaktır. Ben bu ılanı koyalı 4-5 gun oldu ya allah rızası ıcın bakıpta bır hayırlı olsun dıyen olmadı bu kadar mı hain olunur yemın edıyorum bu ılanı koyduguma bın pısman oldum ben daha farklı seyler dusunmustum bende bır engellı olarak hanı bu sıtenın engellı kardeşlerımızın bır faydasını gorurum yapmak ıstedıgım iş konusunda tecrube ve bır cevre edınırım dedım ama nafile neyse arkadaşlar yazacak çok şey var ama bende kalsın yınede sağolun....ha bu arada kım ne dusunup yazmak ısterse yazsın umrumda bıle degıl...

Üst Alt