Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Narkolepsi hastalığı sürücü olmama engel sayılır mı?

emremir

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Narkolepsi için rapor alınca ehliyet iptal oluyormu bilgisi olan varmı arkadaşlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konu ile alakası yok ama bişey sorabilirmiyim size oranınız nedir narkolepsiden

Ben ilaç raporu için sormuştum sağlık raporu için uyku cihazına bağlanıp oran veriliyormuş narkolepsi oranı %35 miş doktor öyle söyledi

Teşekkür ediyorum Rabbim şifa versin inşallah cümlemize geçen gün merak ettik sordukta narkolepsi ve katelepsi diye yinede sağolun

Amin inşallah rica ederim

Allah razı olsun sağolun narkolepsi ve katelepsi için epilepsi dediler birde doğru mudur

Epilepsi, uyku apnesi, narkolepsi gibi nöbetler halinde gelen, bilinci bozan bir hastalığı olan hastalarda
hastalığın şiddeti, gidişatı, yeti yitimi, kullanılan ilaçların özelliklerine göre belirlenen süre kadar sürücü belgesi
alınır. Tedavi yanıtı düşük ve kronikleşme eğilim göstermesi ya da kullanılan ilaçların giderilemeyen yan
etkilerinin varlığı gibi durumlarda kalıcı olarak sürücü belgesinin alınması kararı verilebilir.

Üst Alt