Merhabalar dostlarım ablalarım abilerim kardeşlerim.. Ben Makine Mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim. Tekerlekli Sandalyeler ile ilgili çalışmalarım var ve bu yıl sonunda inşallah hazırlamış tasarlamış ve ortaya çıkarmış olacağım. Şöyle bir araştırma yaptım ama net sonuçları 1. ağızdan toplamaya çalıştım. Şimdi de sizlere danışmak, sizlerin hayatta karşılaştığı zorluklara uygun bir çözüm yolu bulmak istiyorum.
Arzu ettğiniz bir tekerlekli sandalyede nelerin olmasını isterdiniz ? Şu olsa şu sorun ile karşılaşmazdık, bu olsa bu olmazdı gibi önerileriniz var ise seve seve dinler ve projemde o eksiği de gidermeye çalışırım.
Saygı ve sevgilerim ile.. Konuyu sık sık takip edeceğim.. Zaman gözetmeksizin aylar yıllar geçmiş de olsa lütfen eklemeler yapmaktan kaçınmayınız..
Arzu ettğiniz bir tekerlekli sandalyede nelerin olmasını isterdiniz ? Şu olsa şu sorun ile karşılaşmazdık, bu olsa bu olmazdı gibi önerileriniz var ise seve seve dinler ve projemde o eksiği de gidermeye çalışırım.
Saygı ve sevgilerim ile.. Konuyu sık sık takip edeceğim.. Zaman gözetmeksizin aylar yıllar geçmiş de olsa lütfen eklemeler yapmaktan kaçınmayınız..