Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nasıl Kafayı Yedim [O an]

Ruhum Ameliyatlı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Her şey soru sormaktır.
Her şeyin başı sorgulamaktır.
Ve ben.Bu gencecik bedenimle o kadar çok soru sordum ki...
Dinim,ideolojim,ırkım,cinsiyetim,bedenimi tamamen kaybettim.
Kafamın 4 yanında televizyon ekranı var ve ben hayatı buradan izliyorum.Kendi hayatımın seyircisiyim.
Delirdim.Kolum var ama kullanma isteğim yok.Ruhumu ve bedenimi parçalayıp dağıtma şansım olsa bir saniye daha durmam şu korkunç düzende.
Her şeyin başı baş ağrısıdır.Bu genç yaşımda okuduğum yüzlerce kitabın ağırlığı kafamın üstünde.Beynim damarlarını hissettirecek kadar çok ağrıtıyor.
Ve benim istediğim yeni insanlar tanımak.Özellikle işitme olan insanlar beni cezbediyor.
Delirdiğim "o" ana gelirsek.Bu anım tam 19 yıl sürdü.Hala devam ediyor.Korkunç derecede uzağım melankoliden.Tam tersine korkutucu seviyede gülüyorum.Uyumuyorum.Votkama buz koymayı ihmal etmiyorum.Hayatım dişçinin sırasını bekleyen bir adamınki gibi.Dergileri okuyup vakit öldürüyorum.Solucan maması olana dek bu Dünya'da ihtilal yapacak kapasitem var.Yazarlığım var.
O kadar dışlanmışım ki marjinal düşüncelerim yüzünden.O kadar dışlanmışım ki her gün fakülteme giderken kedi,köpeğe sesli selamlar veriyorum.
Bu bedende göreceğim her şeyi gördüm.
Dünya'yı sizin bedeninizden nasıl göreceğim.Bana bunu öğretmenizi istiyorum.

hayat herşeye rağmen güzel ;) yaşama sevincini kaybetme

Bu yazdıklarının önemli bir kısmı Charles bukowski'den alıntı ,lütfen alıntı yaparken bunu belirtiniz ,kedi köpekle sesli konuşmak anomali değil normal birşeydir ,bunlarda yadırganacak mental ilness (ruh hastalığı)düzeyinde garipsenecek bir durum yok ,hayat herkese tuhaf geliyor ,bukowskinin dediği gibi bazen buzdolabında unutulmuş eski bir dergi gibi olabiliyoruz

Geçmiş olsun , sizi tanımak isterim , kendinizi çok dinlediğinizi düşündüm bir an , başınız sürekli ağrıyor mu ?.

Yazılandan pek de fazla bir şey anlayabildiğimi söyleyemem. Yazının hangi kısımları Charles Bukowski'den alıntı, bilmediğimden; yazılan yazıyı gerçek bulamadım. Profilinizde engelinizin "zihinsel" olduğu yazıyor fakat burada sağlıklı bir insanın aşırı düşünmekten ve asosyallikten kendisini yalnızlaştırdığı ve yalnızlaştığı, artık bazı birikimlerin başını ağrıttığı görülüyor.

alkol aldığında kafanda şimşekler çakar, duramazsın yerinde. okumak öğrenmek herşeyi bilmek istersin

17 yaşım aklıma geldi ,bence taş gibisiniz :) öyleki kötü alışkanlık votka ve asi gençlik öyle zaman gelecekki bu düşüncelerden tiksineceksiniz.Sağlık ve huzurlu günlere kavuşman dileği ile.

Boşver biraz deli olmak iyidir..fakat din işlerine fazla girme bence

Üst Alt